Kontakt oss

Personvernpolicy

Personvernpolicy

Denne personvernpolicyen som gjelder for kalmarglobal.com-tjenesten for forretningsområdet Kalmar i Cargotec Corporation ("personvernpolicyen") gir deg generell informasjon om behandlingen av personlige data i forretningsområdet Kalmar i Cargotec Corporation og deres medarbeidere, partnere og tilknyttede selskaper ("Kalmar") i forbindelse med denne nettsiden og Kalmar.com-tjenesten til Kalmar ("nettstedet"). Les denne personvernpolicyen nøye før du går inn på webområdet. Hvis du ikke godtar denne personvernpolicyen, forventer vi at du forlater dette webområdet.

 

Brukerens databeskyttelse og datasikkerhet

Kalmar har bestrebet seg for å ta hensiktsmessige tiltak for å beskytte personlige data som legges inn via dette webområdet. Vær imidlertid klar over at det alltid er risiko forbundet med å oppgi personlige data og at ingen teknologiske systemer er helt sikre. Kalmar behandler dine personlige data i henhold til Lov om persondata (523/1999) og andre gjeldende lover om personlige data.

 

Formål med behandling

Kalmar mål er å sikre en så effektiv og sikker databehandling som praktisk mulig. I tillegg vil Kalmar utvikle webområdet for å oppnå bedre kvalitet og et bredere tjenesteomfang. Kalmars mål er å produsere kostnadseffektive tjenester som gjenkjenner dine bestemte behov uten at du trenger å registrere deg for hver av de ulike tjenestene som tilbys via webområdet.

 

Informasjon til kunden

Kalmar tror på åpenhet i behandlingen av personlige data og håper at du går nøye gjennom Kalmars registerbeskrivelse, som angår spesifikk informasjon knyttet til Kalmars behandling av personlige data. Så snart du har registrert deg på webområdet eller på annen måte er tildelt en bestemt ID-kode for tilgang til kontoen, kan det hende vi ber deg oppgi bestemte opplysninger. Formålet med å samle inn denne informasjonen, er å kunne tilby tilpassede tjenester og innhold som passer til dine bestemte behov og interesser.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Fra tid til annen kan Kalmar legge inn informasjon på din datamaskin slik at vi kan identifisere brukere av webområdet. Dette er kjent som informasjonskapsler, eller cookies. Informasjonskapsler gir Kalmar informasjon om hvordan og når webområdet er brukt, hvor brukeren er i webområdestrukturen og hjelper Kalmar med å forbedre webområdet for bedre service. I dag bruker mange webområder informasjonskapsler. Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, eller ønsker å bli varslet når de utplasseres, kan du angi dette i nettleseren hvis den støtter denne funksjonen.

 

Behandlingen av personlige data er basert på din tillatelse

Behandlingen av personlige data er basert på din tillatelse. Du kan når som helst tilbakekalle tillatelsen. Fordi vi må behandle dine personlige data for å kunne tilby deg tjenester og produkter, kan en tilbakekalling av tillatelsen føre til en situasjon der vi ikke kan tilby deg noen eller alle av tjenestene og produktene. Webområdet er teknisk sett delt inn i separate deler, og noen av disse krever at vi samler inn flere personlige data om deg, mens noen kan brukes uten behandling av personlige data.

 

Overføring av personlige data

Kalmar vil ikke overføre personlige data utenfor Kalmar eller sine partnere eller tilknyttede selskaper. På grunn av de tekniske og praktiske kravene til behandlingen, kan noen av de personlige dataene ligge på serverne til underleverandører eller behandles av underleverandører, som har godtatt databehandlingsstandardene til Kalmar. Kalmar kan gi ut generell statistikk om kunder, salg, trafikkmønstre og annen relatert webområdeinformasjon til vel ansette tredjeparter, men denne statistikken vil ikke inneholde noen personlige data.

 

Kontakte Kalmar

Du kan når som helst kontakte Kalmar for å sjekke at de personlige dataene om deg stemmer. Kalmar vil på forespørsel rette opp eller slette eventuelle ufullstendige, unøyaktige, uriktige eller utdaterte personlige data. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte Kalmar ved å sende en e-post via www.Kalmarglobal.com. Fordi Kalmar ønsker å utvikle webområdet kontinuerlig, kan også denne uttalelsen oppdateres i tråd med den aktuelle situasjonen. Kalmar forbeholder seg retten til å endre denne personvernpolicyen og den tilknyttede registerbeskrivelsen og håper at du går gjennom denne personvernpolicyen fra tid til annen for å se etter endringer. Eventuelle spørsmål og kommentarer om aktivitetene til Kalmar som databehandler, skal rettes til Kalmar via e-post.

Lenke til Kalmars registerbeskrivelse.