Dette nettstedet anvender informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og tilby økt funksjonalitet. Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmars utstyrs- og tjenesteløsninger for containerterminaler

Bransjestandarden for containerterminaler

Våre løsninger for containerhåndtering er internasjonalt anerkjent som bransjestandard for energieffektivitet, pålitelighet og livstidskostnader. Vårt tilbud dekker hele spekteret av utstyr for containerhåndtering: kaikraner, oppstillingskraner, shuttle og straddle carriers, reachstackere, terminaltraktorer og trucker for håndtering av tomme containere. Våre spredere er de ledende løsningene innen alle markedssegmenter: skip-til-land, mobil havn og oppstillingsplass. Vi tilbyr dessuten en lang rekke tjenester for å hjelpe våre kunder. Med mer enn 1500 servicemedarbeidere i 100 land er vi alltid parate til å hjelpe.

Freeport, Grand Bahama

Freeport på Grand Bahama ble utsatt for en katastrofe da den ble rammet av en tornado i 2010. Det ble gjort store skader på en av verdens topp 100 containerterminaler. Kalmar ble tilkalt for å hjelpe til med å gjenoppta aktivitetene.
Fortsett å lese

Saigon Newport Company, Vietnam

Saigon Newport Company, Vietnams største containeroperatør har tatt i bruk Kalmars nullutslipps brokraner med gummihjul (RTG-er) for å innfri sine behov for kapasitet og miljøytelse.
Fortsett å lese

Europe Container Terminals (ECT)

European Container Terminals har 13 Kalmar reachstackers fire trucker for håndtering av tomme containere ved sin innlandsterminaler, alle dekket av en fem års vedlikeholdsavtale. Utstyret sørger for høy løftekapasitet og fremragende miljøytelse
Fortsett å lese

Evyapport, Tyrkia

Kalmar leverte to kaikraner til den ledende tyrkiske havnen Evyapport i forbindelse med et stort prosjekt for å utvide containerdriften på havnen. Ved hjelp av kranene økte havnen sin årlige behandlingskapasitet fra 400 000 til 750 000 TEU.
Fortsett å lese

SSA Marine, Long Beach

Hele spekteret av SmartPort-løsninger for prosessautomatisering bidrar til å redusere kostnader, øke effektiviteten og forbedre sikkerheten ved den avanserte nordamerikanske terminalen.
Fortsett å lese

TPS Valparaiso, Chile

Kalmar høynet 12 RTG-er for Terminal Pacifico Sur Valparaíso (TPS) i Chile, og det resulterte i en økt lagringskapasitet på 20 prosent.
Fortsett å lese

Transnet Port of Ngura, Sør-Afrika

Transnet Port Terminals i Sør-Afrika har valgt å inngå en full service og vedlikeholdskontrakt som dekker utstyr levert av både Kalmar og andre leverandører.
Fortsett å lese

Stockholms Hamnar (Stockholm havn)

Stockholm havn, en av de fem største containerhavnene i Sverige, ønsket seg en oppgradert maskinpark, bedre arbeidsmiljø for førerne og redusert drivstofforbruk. Alt det fikk de – og mye mer.
Fortsett å lese

Tilbud

Se våre produkter, tjenester eller automatiseringsløsninger i praktisk bruk

Reachstackere

Kalmars reachstackere er laget for å effektivisere driften. En Kalmar reachstacker gir deg høy ytelse, brukervennlig betjening, lave driftskostnader og fremragende miljøytelse.

RTG-kraner

Alle våre RTG-løsninger er konstruert for pålitelig, effektiv, sikker og kostnadseffektiv drift. Våre løsninger består av diesel-, hybrid- og helelektriske kraner.

Automatiserte stablekraner

Automatiske stablekraner (ASC) er skinnegående kraner for bruk til stabling på oppstillingsplass samt flytting av containere innen stabler. ASC-er plasserer og henter containere fra dedikerte bytteområder plassert i begge ender av stabelen. Kalmars automatiserte stablekran styres og overvåkes av programvarefunksjoner i Kalmar TLS (Terminal Logistic System).

Terminaltraktorer

Våre løsninger for havner, terminaler, logistikk, industriell og intermodal logistikk gir suveren ytelse og ergonomi samt enkelt vedlikehold.