Kontakt oss
Kontakt oss

Våre forretningsområder

Hjelpe våre kunder med å flytte gods på mest mulig effektiv måte

Vi har revolusjonert godshåndteringsbransjen og er ledende innen terminalautomatisering og energieffektiv containerhåndtering. Vi fortsetter å drive bransjen fremover gjennom å fokusere på våre kunders viktigste behov: hvordan flytte gods på mest mulig effektiv måte.

Utstyr

Vi tilbyr bransjens beste utvalg av løsninger og tjenester for containerhåndtering til havner, terminaler, distribusjonssentre og tungindustri.

Vårt utstyrstilbud består av container- og godshåndteringsutstyr som skip-til-land-lastekraner (STS) og brokraner på gummihjul (RTG), straddle- og shuttle carriers, teleskopmasttrucker, trucker for håndtering av tomme containere, terminaltraktorer og gaffeltrucker.

Les mer om utstyr fra Kalmar

Automatisering

Vi er alene om å kunne tilby terminaloperatører sømløs integrering mellom forskjellige prosesser, driftssystemer og utstyr. Kalmars automatiseringstilbud dekker både utstyrs- og prosessautomatisering.

Vårt tilbud innen automatisert utstyr inkluderer automatiserte stablekraner, straddlecarriers, samt automatiserte løfteplattformer. Kalmars automatiseringsløsninger er basert på Kalmar One, et fleksibelt og skalerbart åpent automatiseringssystem for porter og terminaler.Les mer om Kalmar automatisering

Tjenester

Vi bidrar til våre kunders langsiktige suksess i hele levetiden for deres produkter og drift. Kalmars uovertrufne servicetilbud kan skreddersys til våre kunders behov.

Vårt globale servicenettverk dekker over 120 land og tilbyr lokal support for utstyr av alle typer og fabrikater. Vårt servicetilbud inkluderer vedlikehold, kranoppgraderinger, salg av brukt utstyr, reservedeler og opplæring.

Les mer om Kalmar service

Bromma er bransjens mest erfarne produsent av spredere.

Gå til Brommas nettside