Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmars strategi

 

Fokus på lønnsom vekst

Kalmar ønsker å bli bransjens fremste leverandør av løsninger for automatisering og containerhåndtering. Dette skal vi oppnå ved å vinne på automatisering og vokse på programvare. I tillegg ønsker vi å bevare vårt globale lederskap innen mobilutstyr, og bli best på reservedeler. Vi mener at digitalisering, enestående drift og mennesker er det som skal til for å nå disse målene. Vinnerholdningen og påliteligheten blant Kalmars ansatte vil bidra til å realisere denne strategien. 

Verdier

Vi fremmer innovasjon. Vi har en god tradisjon for innovasjon, noe som gjør oss til en foregangsbedrift som setter standarden for bransjen.Vi driver stadig bransjen vår fremover ved å fokusere på kundenes ultimate forretningsbehov: Hvordan flytte last mest effektivt.

 

Vi oppfyller løftene våre.  Vi er en pålitelig forretningspartner og kollega som tar ansvar og aldri skygger unna.

 

Vi gjør det sammen.Våre kunders suksess er vår suksess.Vi tror at vi får de beste resultatene ved å være åpne og samarbeide med kundene, partnerne og kollegene våre.

 

Vi leverer vedlikehold i hele livssyklusen.Vi bidrar til langsiktige og gode resultater for kundene, i hele livssyklusen til produktene og løsningene våre.Vi forutser behovene til kundene våre, og støtter dem proaktivt når og hvor de måtte trenge det.

Oppdrag 

Det viktigste vi kan gjøre for kundene våre er å hjelpe dem med å øke produktiviteten. Det er dette som driver oss og som vi søker etter i alt vi gjør.

 

Visjon

Vi ønsker å bli den foretrukne forretningspartneren til kundene våre. Vi jobber i tett samarbeid med kundene våre, også når de bruker et annet utstyrsmerke eller terminalmanøversystem.