Kontakt oss
Kontakt oss

Løsninger for logistikk og distribusjon.

Tid er penger

Distribusjonsmarkedet er i omstilling og beveger seg mot mer miljøeffektive og automatiserte systemer, drevet av skjerpet lovgivning og mer krevende effektivitetskrav. Samtidig må logistikkoperatører sørge for rask, pålitelig og sikker levering av varer til kundene sine, noe som gjør oppetid og rask leveringstid til avgjørende faktorer for virksomheten deres – alt samtidig som driftskostnadene holdes så lave som mulig.

Gjennom nært samarbeid støtter vi deg ved å hjelpe deg med å opprettholde de krevende arbeidssyklusene som kreves ved din virksomhet, ved å bruke vår omfattende erfaring, dyptgående teknologiske ekspertise og innovative FoU.

Kalmar terminal traktorer for distribusjon er designet for å muliggjøre raske håndtering og lave driftskostnader. Disse pålitelige, velprøvde maskinene kombinerer utmerket manøvreringsevne, et førerhus som gir et trygt og komfortabelt arbeidsmiljø for sjåførene, lett tilgjengelige servicepunkter og pålitelighet i verdensklasse for å skape en løsning som gir overlegen sikkerhet, sikt og arbeidskomfort

 

.

Referanser: