Kontakt oss
Kontakt oss

Intermodale terminaler

– Kalmar kan hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for dine intermodale operasjoner.

Intermodal terminal.

Rett spor for suksess?

Kalmar kan hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for intermodale operasjoner for å maksimere kapasitet og gjennomstrømning. Vi kan sammen bevege oss mot en mer intelligent og miljøeffektiv lasthåndtering. Dette ved å tilby en velprøvd åpen automatiseringsplattform, det bredeste utvalget av helelektrisk utstyr og all støtten du trenger, uansett hvor og når du trenger det.

Rett spor for lasthåndtering.

Når stadig mer last transporteres på land, spesielt med jernbane, får det intermodale segmentet en stadig viktigere rolle i den globale logistikkjeden. Operatørene er avhengige av å maksimere kapasitet og lastflyt - trygt, smart og med minst mulig miljøpåvirkning. Og sikre smidig håndtering mellom sjø, vei og jernbane.

Dette krever en optimal kombinasjon av miljøeffektivt utstyr, smart automatisering, intelligent service og support - alt er områder der Kalmar er industriledende.

Vi kan tilby et omfattende utvalg av elektriske maskiner og utstyr. I tillegg tilbyr vi deg en velprøvd åpen automatiseringsplattform som gir deg oversikt og kontroll. Sammen med vår kompetanse og støtte har du alt som skal til for å optimalisere driften og få maksimal verdi fra hver eneste kvadratmeter i terminalen.

Rett spor for mer miljøeffektiv lasthåndtering.

Kalmar tilbyr et omfattende utvalg av elektriske maskiner, som overgår gjeldende utslippsstandarder og samtidig gir en betydelig reduksjon i drivstoffkostnadene. Denne serien omfatter gaffeltrucker, terminaltraktorer, RMGs, RTGs, AGVs, Shuttle- og Straddle Carriers.

Du kan også velge mellom en rekke dieseldrevne maskiner inkludert reachstackere, kraner og horisontal transport som bruker miljøeffektiv teknologi for å redusere drivstofforbruket med opptil 40% sammenlignet med tradisjonelt drevet utstyr.

I tillegg er det et komplett spekter av miljøeffektive løsninger som kan bidra til å redusere utslippene i virksomheten din. Helt fra å automatisere prosessene dine, til å bruke den nyeste teknologien for å optimalisere alle løft du gjør.

Rett spor for optimalisert drift.

  • Kalmar SmartPort er et sett med prosessautomatiseringsmoduler og digitale tjenester som kan implementeres i terminalen din for å hjelpe deg med å flytte containere mer effektivt ved å spore, dirigere og administrere containere automatisk. Hjelper deg med å optimalisere produktivitet, sikkerhet, utnyttelsesgrader og sikre at du aldri mister en container.
  • Kalmar Insight samler data fra hele flåten din, inkludert utstyr av andre produsenter. Det gir deg en brukervennlig oversikt over flåteoperasjonene dine ved å samle data fra flere kilder. Gjør det mulig for deg å iverksette informasjon i sanntid, som vil hjelpe deg med å forbedre den generelle driften umiddelbart.
  • Kalmar Lifetime Services tilbyr et komplett utvalg av tjenester som hjelper deg med å planlegge, vedlikeholde og forbedre den daglige driften for å sikre maksimal tilgjengelighet og oppetid for utstyrsflåten og operativsystemene.
  •  
    For å maksimere terminalområdet, kan Kalmar Terminal Design Services vurdere nåværende terminaldesign og samarbeide med deg for å identifisere hvordan den kan optimaliseres for å øke kapasiteten og containerflyt.

OneTerminal driver Australias største logistikkutvikling ved Moorebank Logistics Park

Kalmar og Navis hjelper logistikktjenesteleverandøren Qube med å bygge en helautomatisert intermodal terminal som dramatisk øker logistikkeffektiviteten for store forhandlere og forbedrer øko-effektiviteten til godstransport for staten New South Wales. 

Les mer

Cabooter Group on track for further growth

Logistics provider Cabooter Group plans to double the number of trains it handles over the next 12 months due to a boost in productivity and efficiency resulting from its partnership with Kalmar.

Les mer

BMW logistikksenter, Tyskland(2)(2)

Å levere viktige bildeler til bestemmelsesstedene etter en fastlagt plan krever nøyaktig timing og perfekt koordinasjon. BMWs logistikksenter setter sin lit til Kalmar reachstackere og terminaltraktorer for at alt skal gå prikkfritt.

Les mer

Future-proof terminals: Picking the right RTG setup

Electrification and automation offer significant financial advantages for terminals operating Rubber-Tyred Gantry (RTG) cranes. Hybrid, cable reel and busbar-based systems each have their own unique strengths. The choice of the crane electrification solution needs to be considered carefully while taking into account the automation level and development roadmap of the entire terminal.

Les mer