Kontakt oss
Kontakt oss

Essential reachstacker 450-570

Vår nye serie forenklede reachstackere, bygger på vår testede og utprøvde Generasjon-G plattform. Kalmar Essential reachstacker, gir deg det du forventer fra Kalmar, til en uslåelig pris. Du kan velge mellom tre containerhåndterere med ulike løftekapasiteter i andre og tredje rad, og en industriell maskin som kan løfte laster opptil 57 tonn med krok.  Med svært effektive drivlinjekombinasjoner å velge mellom kan du forvente å bruke mindre drivstoff og avgi 10 % mindre utslipp.

Kalmar-kvalitet for alle.

 

G-Generation-plattform.

Vår forenklede Essential-serie bygger på vår utprøvde og testede G-Generation-plattform og erfaringen fra å bygge over 10 000 reachstackere. Dine førere vil dra fordel av den samme elektronikken, diagnostikken og de samme kontrollene i hele serien, for brukervennlighetens skyld.

 

Lettere å reparere og vedlikeholde.

Med lett tilgjengelige servicepunkter og lengre serviceperioder vil vedlikeholdet blir raskere og enklere å utføre, noe som gir deg økt nyttetid.

 

Ny Essential-førerhytte.

Vår nye førerhytte på Essential-reachstackerne er ergonomisk utformet for at førerne skal ha lett tilgang til alle funksjoner. Du får et utvalg styrespaker som vil øke driftssikkerheten og kontrollen fordi alle bevegelsene styres fra ett punkt. Du kan få førerhytten montert i en posisjon eller på skinner, slik at den kan flyttes hydraulisk under drift.

 

En sikrere maskin.

Sikkerheten til dine førere er ekstremt viktig, og vi har derfor flere sikkerhetsfunksjoner som standard enn konkurrentene. Du kan også øke sikkerheten for førerne ved å montere et ryggekamera, ekstra LED-lamper eller en hastighetsbegrenser. 

Reduser drivstofforbruket med opptil 10 %.

Ved å kombinere den siste generasjonen av effektive motorer med den forbedrede transmisjonen DANA TE 30500 5+3, kan du velge mellom drivlinjer som vil redusere drivstofforbruket med opptil 10 % uten å redusere kraften du har til rådighet.

 

Jevnere og mer effektive.

Alle våre reachstackere i Essential-serien er utstyrt med et lastfølende hydraulikksystem som, ved å måle vekten på den aktuelle lasten, setter inn den riktige mengden kraft for å få gjort jobben effektivt.

 

Krefter når du trenger det.

Hvis du skulle trenge ekstra krefter for å få gjort en bestemt jobb raskere, kan du bruke vårt Power on Demand-system. Dette systemet får motoren til å produsere ekstra kraft med et knappetrykk.

 

Sikrere og raskere å vedlikeholde.

Med industriledende serviceintervaller og lett tilgjengelige servicepunkter kan ditt team utføre vedlikeholdsoppgavene raskere og sikrere.

 

Ergonomisk utformet.

Essential-førerhytten er ergonomisk utformet til å forbedre både førerens komfort og kontroll. Med justerbart ratt og sete og et utvalg av to styrespaker er alt alltid innenfor rekkevidde for føreren.

 

Mer komfortabel.

Vår nye førerhytte er utstyrt med en ny klimaanleggspakke. Dette systemet har ekstra sterke vifter, slik at førerne raskt kan fjerne kondens og oppnå en komfortabel temperatur i førermiljøet.

 

Felles plattform.

Det er mange fordeler med en standardisert plattform. Hele serien har samme kontrollpanel, elektriske funksjoner med de samme feilkodene, de samme tilkoblingspunktene og økt tilgjengelighet til felles deler.

 

Mange sikkerhetsfunksjoner som standard.

Sklisikre overflater, trepunkts tilgang og to dører i eventuelle nødsituasjoner er bare noen få av sikkerhetsfunksjonene som er standard. Du får LED-lys som standard, en elektrisk betjent parkeringsbrems som automatisk aktiveres når motoren stopper, og et overlasthåndteringssystem som varsler føreren ved overskridelse av de spesifiserte grensene.  

 

Forbedret tilkobling.

Våre nye maskiner er smartere enn før da de har en større kapasitet til å dele data med eksterne kilder. Du kan koble til maskinen med Kalmar SmartFleet, der du kan overvåke og optimalisere maskinens ytelse eller andre eksterne systemer.

 

SOLAS-kompatibelt lastmålesystem.

Du kan nå få reachstackeren utstyrt med Kalmars lastmålesystem, som registrerer den nøyaktige vekten til hver last som maskinen håndterer. Dette systemet er SOLAS-kompatibelt og kan monteres på de fleste reachstackere.

Teknisk informasjon Spesifikasjoner for Essential reachstackere 450-570
Løftekapasitet (kg)
45000-57000
Lasttyngdepunkt (mm)
1000-6315
Akselavstand (mm)
6000-6500
Motor
Volvo eller Cummins
Utveksling
DANA 30500 5+3
Kabinvalg
Essential-førerhytte
Teknisk informasjon Spesifikasjoner for Essential reachstackere 450-570
Motor
Volvo eller Cummins
Utveksling
DANA 30500 5+3
Kabinvalg
Essential-førerhytte