Kontakt oss
Kontakt oss

Essential-serien av tomcontainer trucker, 80-100

Vår nye Essential-serie av 8-10 tonns trucker til håndtering av tomme containere, som bygger på vår testede og utprøvde G-Generation-plattform, vil gi deg alt du forventer fra Kalmar, til en uslåelig pris. Vi kan tilby tre ulike maskiner med løftekapasiteter fra 8-10 tonn.  Med svært effektive drivlinjekombinasjoner å velge mellom kan du forvente å bruke mindre drivstoff og avgi mindre utslipp. Opptil 10 % mindre.

G-Generation-plattform.

Vår Essential-serie bygger på vår utprøvde og testede G-Generation-plattform og erfaringen fra å bygge over 10 000 reachstackere. Dine førere vil dra fordel av den samme elektronikken, diagnostikken og de samme kontrollene i hele serien, for brukervennlighetens skyld.

 

Lettere å reparere og vedlikeholde.

Med lett tilgjengelige servicepunkter og lengre serviceperioder vil vedlikeholdet bli raskere og enklere å utføre, noe som gir deg økt nyttetid.

 

Ny Essential-førerhytte.

Vår nye Essential-førerhytte er ergonomisk utformet for at førerne skal ha lett tilgang til alle funksjoner. Du får et utvalg styrespaker som vil øke driftssikkerheten og kontrollen fordi alle bevegelsene styres fra ett punkt. Du kan få førerhytten montert i en posisjon eller på skinner, slik at den kan flyttes hydraulisk under drift.

 

En sikrere maskin.

Sikkerheten til dine førere er ekstremt viktig, og vi har derfor flere sikkerhetsfunksjoner som standard enn konkurrentene. Du kan også øke sikkerheten for førerne ytterligere ved å montere et kamera bak, ekstra LED-lamper eller en hastighetsbegrenser.

 

Oppgrader til en ekstra kraftig løfter.

Vår Essential-serie av trucker til håndtering av tomme containere kan utstyres med ekstra kraftige styreakslinger, drivakslinger og løftekjeder hvis du må jobbe under krevende forhold. Våre ekstra kraftige akslinger vil gi økt maskinstabilitet når du løfter helt øverst på stabelen, noe som gjør det tryggere for både føreren og andre i nærheten.

 

Tiltende master.

Mastene på alle våre trucker til håndtering av tomme containere kan tiltes både forover og bakover med opptil +/- 3 grader. Ved å tilte bakover kan du stabilisere lasten under bevegelse, i tillegg til at det blir lettere å løfte containeren av stabelen. Og når du kan tilte forover vil det bli mye lettere og sikrere å sette containeren på stabelen eller lastebilen. Vi tilbyr tiltpakker med ulike tiltvinkler.

Reduser drivstofforbruket med opptil 10 %.

Ved å kombinere den siste generasjonen av effektive motorer med den forbedrede transmisjonen DANA TE 14300 3+3, kan du velge mellom drivlinjer som vil redusere drivstofforbruket med opptil 10 % uten å redusere kraften du har til rådighet.  Motorene er kompatible med utslippsstandardene Tier 3 eller Tier 4F.

 

Jevnere og mer effektive.

Alle våre Essential-trucker for håndtering av tomme containere er utstyrt med et lastfølende hydraulikksystem som, ved å måle den nøyaktige vekten på den aktuelle containeren, setter inn den riktige mengden kraft for å få gjort jobben effektivt.

 

Krefter når du trenger det.

Hvis du skulle trenge ekstra krefter for å få gjort en bestemt jobb raskere, kan du bruke vårt Power on Demand-system. Dette systemet får motoren til å produsere ekstra kraft med et knappetrykk.

 

Sikrere og raskere å vedlikeholde.

Med industriledende serviceintervaller og lett tilgjengelige servicepunkter kan ditt team utføre vedlikeholdsoppgavene raskere og sikrere. Noe som sparer deg for både tid og penger.

 

Ergonomisk utformet.

Essential-førerhytten er ergonomisk utformet til å forbedre både førerens komfort og kontroll. Med justerbart ratt og sete, styrespaker som standard eller to valgfrie styrespaker er alt alltid innenfor rekkevidde for føreren.

 

Mer komfortabel.

Vår nye Essential-førerhytte er utstyrt med en ny klimaanleggspakke. Dette systemet har ekstra sterke vifter, slik at førerne raskt kan fjerne kondens og få et komfortabelt førermiljø.

 

Felles plattform.

Det er mange fordeler med en standardisert plattform. Hele serien har samme kontrollpanel, elektriske funksjoner med de samme feilkodene, de samme tilkoblingspunktene og økt tilgjengelighet til felles deler. Dette gjør det lettere å drifte maskinen.

 

Mange sikkerhetsfunksjoner som standard.

Sklisikre overflater, trepunkts tilgang og to dører i eventuelle nødsituasjoner er bare noen få av sikkerhetsfunksjonene som er standard. Du får LED-lys som standard, en elektrisk betjent parkeringsbrems som automatisk aktiveres når motoren stopper, og et overlasthåndteringssystem som varsler føreren ved overskridelse av de spesifiserte grensene.

 

Forbedret tilkobling.

Våre nye maskiner er smartere enn før da de har en større kapasitet til å dele data med eksterne kilder. Du kan koble til maskinen med Kalmar SmartFleet, der du kan overvåke og optimalisere maskinens ytelse eller andre eksterne systemer.

 

Teknisk informasjon Spesifikasjoner for Essential-serien av ECH, 80-100
Løftekapasitet (kg)
8000-10000
Lasttyngdepunkt (mm)
1210
Akselavstand (mm)
4550
Motor
Volvo eller Cummins
Utveksling
DANA TE 14300 3+3
Kabinvalg
Essential-førerhytte standard eller hevet posisjon
Teknisk informasjon Spesifikasjoner for Essential-serien av ECH, 80-100
Motor
Volvo eller Cummins
Utveksling
DANA TE 14300 3+3
Kabinvalg
Essential-førerhytte standard eller hevet posisjon