Kontakt oss
Kontakt oss

Gaffeltrucker

Effektivitet på sitt beste.

Siden 1949 har Kalmar vært det foretrukne merket blant kvalitetsbevisste gaffeltrucksjåfører og eiere. Gaffeltruckene er kjent og verdsatt for sin enestående effektivitet, sikkerhet, pålitelighet - og selvfølgelig de lave driftskostnadene gjennom hele levetiden.

Eltruck 5-9 tonn

Eltruck 5-9 tonn

Med vår nyeste generasjon av eltruck får du det beste fra to verdener - ytelsen til en kraftig dieseltruck, men uten utslippene, støyen og vibrasjonene. Kalmar ECG50-90 er en god investering som kan betale seg på bare to år takket være den høye driftseffektiviteten, de lave vedlikeholdskostnadene og den lange levetiden.

Eltruck 9-18 tonn

Eltruck 9-18 tonn

Vår serie av 9-18 tonns eltruck gir deg all kraften og ytelsen til dieseltrucker, uten utslipp. De egner seg både for innendørs og utendørs bruk og har en løftekapasitet som gjør at de kan brukes innen tung lasthåndtering. Med reduserte service-, dele- og drivstoffkostnader kan du forvente å ha spart inn ekstrakostnaden allerede etter to år. Eltrucker vil koste mindre på lang sikt, og styrker ditt omdømme og miljøtroverdighet fra dag én.

SLUTT på dieseltruck 5-9 tonn

SLUTT på dieseltruck 5-9 tonn

Kalmar er stolte over å ha stoppet salget av dieseltrucker fra 5-9 tonn. Bakgrunnen er at vi kan tilby eltrucker som erstatter og overgår dagens dieselmaskiner. Eltrucker gir et bedre arbeidsmiljø, har økt effektivitet og i tillegg oppnås en betydelig reduksjon i de totale kostnadene. Eltrucker har redusert støy, mindre vibrasjon, produserer ikke eksos og reagerer mer følsomt og spontant, sier Christian Raabe, Area Sales Manager i Kalmar.

Gaffeltruck 9-18 tonn

Gaffeltruck 9-18 tonn

Gaffeltrucken Kalmar DCG90–180 er laget for å gi best mulig avkastning på investeringen gjennom hele dens levetid. Den er perfekt for krevende bruksområder som ved håndtering av stål og trevirke, og denne gaffeltrucken kombinerer lavt drivstofforbruk og overlegen løfteytelse med enkelt vedlikehold og fremragende pålitelighet. 

Gaffeltruck 18–54 tonn

Gaffeltruck 18–52 tonn

Kalmar 18-54 tonn stortruck er maskiner for de mest utfordrende løfteoperasjoner. DCG180-330 og DCG380–540 har alt dere trenger. Disse kraftige, pålitelige truckene foretrekkes av kunder over hele verden fordi de er pålitelige, fleksible og byr på høy grad av presisjon innen en rekke bruksområder i terminaler og tungindustri.

Gaffeltruck 60-72 tonn

Gaffeltruck 60-72 tonn

Den nye Kalmar Super Heavy dieseltruck - en kraftig og allsidig tungløfter. Den løfter og flytter enkelt ekstrem last på opptil 72 tonn. Ideell for stål, betong og annen tungindustri.

Kalmar ChargePod

Kalmar ChargePod

A charging solution that saves you time and money.