Kontakt oss
Kontakt oss

Eltruck 5-9 tonn

Eltruck 5-9 tonn

Med vår nyeste generasjon av elektriske gaffeltrucker får du det beste av begge verdener - ytelsen til en kraftig dieseltruck, men uten utslipp, støy og vibrasjon. Kalmar eltrucker ECG50-90 er en god investering som vil lønne seg etter bare to år, takket være høy driftseffektivitet, lave vedlikeholdskostnader og lang levetid. Smart og rask med et tidsbesparende diagnosesystem. En eltruck har enkelt vedlikehold og sammen med den svært justerbare EGO-førerhytten gir dette bransjeledende ergonomi.

Tiden er nå for å velg eltruck for alle dine lasthåndteringer

Under dette webinaret vil vi svare på de mest vanlige spørsmålene om å velge elektrisk.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon ECG50-90
Løftekapasitet (kg)
5000-9000
Lasttyngdepunkt (mm)
600-1100
Akselavstand (mm)
2100-2800
Motor
Elektrisk
Utveksling
-
Kabinvalg
EGO og EGO OHG
Teknisk informasjon ECG50-90
Løftekapasitet (lbs)
9000-20000
Lasttyngdepunkt (tommer)
24-43
Akselavstand (tommer)
75-110
Motor
Elektrisk
Utveksling
-
Kabinvalg
EGO og EGO OHG

Har du råd til å ikke velge Kalmar? 

Uansett hvilken bransje du jobber i, må du se investeringen i et livssyklusperspektiv.

Den nyeste generasjonen med elektriske gaffeltrucker, Kalmar ECG50-90, har en optimal batteribruk som gir opptil 15 prosent mer driftstid enn tidligere generasjoners trucker. Den har også et markedsledende diagnosesystem som øker driftstiden og forenkler vedlikeholdet.

Sammenlignet med en dieseltruck sparer du 75% energi med en elektrisk truck. Dette gjør trucken til en svært attraktiv investering for fremtiden. Pris for en elektrisk gaffeltruck er derfor lavere enn en dieseltruck alle kostnader i levetiden sett under ett.

Eltruck - En fryd å kjøre

For kranførere har Kalmars EGO-førerhytte en bransjeledende ergonomi og svært god sikt rundt hele maskinen. Som opsjon kan vi tilby dere 180 graders vendbar førerplass. Konfigurasjonen av førerhytten kan finjusteres for optimal førerposisjon og ytelse, samtidig som det svært følsomme hydrauliske systemet styrker både presisjonen og kjøreopplevelsen. Den kraftige klimakontrollen gjør den like komfortabel på varme sommerdager som på kalde vinterkvelder.

Eltruck - En glede å vedlikeholde

Vedlikeholdskostnadene for en elektrisk gaffeltruck er mye lavere enn for en dieseltruck på grunn av færre bevegelige deler i form av startmotor, turbo osv. Sammenligninger viser at forskjellen kan utgjøre så mye som 50 %. Vår nye elektriske gaffeltruck er også utstyrt med vårt nyeste elektriske system for rask diagnostikk og presis feilsøking.  

Eltruck - Et vinnerkonsept i det lange løp

Med høy driftseffektivitet, lave vedlikeholdskostnader og lang levetid leverer Kalmar ECG50-90 en så markedsledende total eierkostnad (TCO) at den kan betale seg etter så lite som to år*.

 

*Beregningene er basert på 2500 driftstimer per år, et dieselforbruk på 8 liter/h til 1,2 €/liter,
og et elektrisitetsforbruk på 17 kWt per time til 0,12 €/kWt.

Eltruck - Smart og rask

Energieffektiv teknologi

En dag trenger du kanskje fart for å jobbe raskere. Neste dag trenger du normaldrift igjen. Eco-modus kutter energiforbruket med opptil 15 prosent sammenlignet med tidligere generasjoners modeller.

Jevn og stille

ECG50-90 er behagelig og stille å kjøre, uten vibrasjoner og med et svært lavt støynivå, noe som gjør den til et perfekt valg for innendørs løfteoperasjoner.

Batteri valg

Vårt utvalg av 5-9 tonns eltrucker kommer med et valg av batteriteknologi, enten blysyre eller litium-ion, et utvalg av forskjellige master, løftekapasiteter og tilbehør slik at vi kan bygge den riktige løsningen for deg. 

Markedsledende diagnostikk 

Vårt nyeste diagnostikksystem oppdager feil og viser automatisk en feilkode på kranførerens display. Dermed kan kranføreren reagere umiddelbart i stedet for å bruke tid på feilsøking. Hvis en servicetekniker må tilkalles, går reparasjonen raskere med kortere nedetid fordi teknikeren kan finne de aktuelle reservedelene på forhånd basert på diagnosedataene.

Sikker og pålitelig

Sikkerhet har alltid vært viktig for Kalmar, og ECG50-90 er ikke noe unntak.

For alle klima

ECG50-90 har blitt testet under tøffe, svenske vinterforhold. Den fungerer like bra utendørs som innendørs.

Miljøvennlig

Ingen flere utslipp som påvirker miljøet eller personalet. ECG50-90 er helt fri for utslipp fra fossile brennstoffer, og er et perfekt valg for innendørs eller utendørs drift eller håndtering av følsom last.  

Beskytt batteriet

Et rent batteri i topp stand er viktig for en trygg og pålitelig drift. Den nyeste generasjonen med elektriske gaffeltrucker fra Kalmar, har et batterideksel som alltid følger maskinen og er lett å løfte, selv for én person. 

Til din tjeneste

Alle servicepunkter er lette å nå fra stående posisjon, og den første 50-timers servicen fra tidligere generasjoners maskiner, har blitt erstattet av en 500-timers service.

Optimaliser maskinparken din.

Kalmar Insight er et ytelsesstyringsverktøy som lar deg spore utstyret ditt mens du bruker, noe som gjør det enklere for deg å ta beslutninger som vil bidra til å forbedre din generelle drift.