Kontakt oss
Kontakt oss

Eltruck 9-18 tonn

Eltruck 9-18 tonn.

Vår nye serie elektriske gaffeltrucker 9-18 tonn, som bygger på vår testede og utprøvde generasjon-G plattform, vil gi deg kraft og ytelse, samtidig som du styrker din miljøtroverdighet. Selv om pris på en eltruck er litt mer enn en dieseltruck, vil du raskt tjene inn investeringen. Med reduserte drivstoff-, vedlikeholds- og delekostnader kan du forvente en tilbakebetalingsperiode på to år og en umiddelbar effekt på virksomheten. 

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon Specifications for Electric Forklifts 9-18 ton
Løftekapasitet (kg)
9000-18000
Lasttyngdepunkt (mm)
600-1200
Akselavstand (mm)
2800-3500
Motor
Electric
Kabinvalg
EGO & EGO OHG
Teknisk informasjon Specifications for Electric Forklifts 9-18 ton
Løftekapasitet (lbs)
20,000-40,000
Lasttyngdepunkt (tommer)
24-48
Akselavstand (tommer)
110-138
Motor
Electric
Kabinvalg
EGO & EGO OHG

Utnytt kraften.

 

Eltruck - Erfaringens kraft.

Siden 1940-tallet har vi bygget over 100.000 maskiner og er nå blant de første til å tilby en full serie av 9-18 tonns eltrucker i tillegg til vår eksisterende serie av 5-9 tonns elektriske gaffeltrucker. Selv om man velger eltruck, betyr ikke det at man gir avkall på kraften. Vår elektriske gaffeltruck gir deg bedre kontroll og overfører dreiemomentet direkte til hjulene, noe som gjør dem raskere og smidigere enn dieseltrucker.  

 

Eltruck - Bærekraftens kraft.

Vår nye serie gaffeltrucker med null utslipp overholder den globale standarden for energiledelse ISO 50001, og produserer ingen CO2 eller andre partikler. De er svært stillegående og vibrerer mindre, noe som gjør dem ideelle for arbeid både innendørs og utendørs. De avgir ingen eksos og er sikre å bruke til å håndtere følsomme varer og i nærheten av andre medarbeidere.

 

Eltruck - Valgets kraft.

Kalmars serie av elektriske gaffeltrucker fås med løftekapasiteter fra 9 til 18 tonn, tre ulike løftemaster og en rekke batteriløsninger som vil vare hele skiftet. Kalmar Lifetime Services tilbyr omfattende service-, vedlikeholds- og reservedelspakker, slik at du alltid kan holde gaffeltrucken i drift.

 

Eltruck - Sikkerhetens kraft.

Med svært responsive kjøreegenskaper og optimal oversikt fra førerhytten vil føreren føle trygghet og kontroll til enhver tid. Med trepunkts sklisikker tilkomst vil det også bli sikrere å stige inn og ut av førerhytten. Vi kan også tilby en rekke tilleggsutstyr som kan forbedre sikkerheten ytterligere: ryggekameraer, brannslukkingssystemer og hastighetsbegrensere.

Reduser strømforbruket med 20 %

Med ECO Drive kan du redusere strømforbruket med opptil 20 % for din eltruck. Med tre effektinnstillinger, Economy, Normal og Power, kan du velge den som passer best til oppgaven. 

 

Eltruck er komfortabel og stille. 

Å kjøre en ECG90-180 er en komfortabel, ren og stille opplevelse, med lite vibrasjon, ingen avgasser og svært lave støynivåer. Førerne vil bli både sunnere og gladere.

 

En enklere design.

Elektriske gaffeltrucker har færre bevegelige deler enn dieselmodeller. Dette vil redusere tiden, arbeidet og pengene du bruker på vedlikehold med 50 %. Du vil også kunne redusere reservedels- og lagerkostnadene betraktelig siden det kreves færre deler. Total pris på en elektrisk truck er derfor lavere enn en dieseltruck.

 

Raskt og sikkert.

Fordi alle servicepunkter er tilgjengelige fra bakkenivå, kan teamet utføre serviceoppgaver raskere og sikrere. Førerhytten kan også løftes hydraulisk for enkel tilkomst til drivlinjen.

 

Ergonomisk utformet.

EGO-førerhytten er ergonomisk utformet til å forbedre både førerens komfort og kontroll. Med justerbart ratt, sete og kontrollpanel er alt innenfor rekkevidde for føreren.

 

Forbedret diagnostikk.

Vårt nyeste diagnosesystem oppdager feil og viser automatisk standardiserte feilkoder på førerens display for umiddelbar handling. Hvis en servicetekniker må tilkalles, går reparasjonen raskere med kortere nedetid fordi delene kan skaffes på forhånd basert på diagnosedataene.

 

Enkel utskifting av batterier.

Batterier på vår eltruck kan enkelt byttes med en heisekran. Eller man kan sette på gaffellommer, slik at batteriene raskt kan byttes ut med en annen gaffeltruck.