Kontakt oss
Kontakt oss

Eltruck 9-18 tonn

Valg av batterier – Litium-ion eller blysyre.

Eltruck 9-18 tonn.

Kalmars eltruck 9-18 tonn produserer null karbonutslipp ved kilden og kan utstyres med et utvalg av master og tilleggsutstyr, slik at du kan håndtere enhver last på opptil 18 tonn effektivt og sikkert. 

Tiden er nå for å velg eltruck for alle dine lasthåndteringer

Under dette webinaret vil vi svare på de mest vanlige spørsmålene om å velge elektrisk.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon Specifications for Electric Forklifts 9-18 ton
Løftekapasitet (kg)
9000-18000
Lasttyngdepunkt (mm)
600-1220
Akselavstand (mm)
2800-3500
Kabinvalg
EGO & EGO OHG
Batteri type
Blysyre eller Litium-ion
Utslippstrinn
EU Trinn 5
Hastighetsregulering
Høyfrekvent MOSFET, AC-trinnløs
Teknisk informasjon Specifications for Electric Forklifts 9-18 ton
Løftekapasitet (lbs)
20,000-40,000
Lasttyngdepunkt (tommer)
24-48
Akselavstand (tommer)
110-138
Kabinvalg
EGO & EGO OHG
Batteri type
Blysyre eller Litium-ion
Utslippstrinn
EU Trinn 5
Hastighetsregulering
Høyfrekvent MOSFET, AC-trinnløs

Tiden er nå for å velg eltruck.

Kalmars eltrucker på 9-18 tonn vil bidra til å forbedre øko-effektiviteten i dine operasjoner samtidig som de opprettholder høyeste nivå av produktivitet og sikkerhet. Med et valg mellom blysyre- eller litium-ion-batterier og forskjellige lademuligheter, kan vi samarbeide med deg for å utforme en løsning som leverer for din virksomhet.

Bra for bedriften, fantastisk for miljøet.

Med en elektrisk drivlinje montert på gaffeltrucken din vil sjåførene merke en stor forskjell, med raskere og jevnere akselerasjon og mer responsiv håndtering, samtidig som de fortsatt kan håndtere laster på opptil 18 tonn effektivt og sikkert. Mindre tid vil bli brukt på service og vedlikehold av den elektriske drivlinjen siden den har færre bevegelige og mekaniske deler. I tillegg vil du kunne holde den optimalt kjørende innenfor et bredt spekter av temperaturer, med Kalmars Termiske Styringssystem montert som standard på Litium-ion-batterialternativet.

En bedre kjøreopplevelse.

Kalmars eltrucker på 9-18 tonn er standard utstyrt med vår ergonomisk designede EGO-kabin. Denne kabinen er bygget for å gi en overlegen kjøreopplevelse for dine operatører.

Sjåføren din vil være lykkeligere og mer komfortabel med:

 • Justerbare kontrollpaneler, ratt og sete, som også kan roteres med et tastetrykk
 • Slanke B-stolper gir et eksepsjonelt nivå av siktbarhet, noe som gjør maskinen tryggere å operere, spesielt i travle miljøer
 • Et intuitivt brukergrensesnitt med en intelligent fargedisplay i hjertet - som gir avansert diagnostikk, batteristatus og smarte innstillinger som hjelper til med å forbedre driftskontroll og optimal mulighetslading.

Alle eltrucker er trygge å bruke innendørs og kan håndtere sensitive varer. De er også tryggere for dine sjåfører ettersom de:

 • Vibrerer mindre, noe som reduserer belastning på kroppene til sjåførene dine
 • Er ekstremt stille, noe som gjør arbeid innendørs mindre forstyrrende
 • Produserer ingen eksos

 

Hvilke valg av batterier har jeg for min gaffeltruck?

Kalmar tilbyr to typer batteriteknologi for å drive utstyret ditt, blysyre og litium-ion. Du må bestemme hvilken av disse som er best egnet til dinehåndteringsbehov og nåværende arbeidssykluser.

Hva er forskjellen mellom de to batterialternativene?

Kalmars blysyrebatterier leveres fullstendig selvstendige og kan lades i gaffeltrucken eller fjernes fra gaffeltrucken din og lades i et ventilert ladestativ. Opplading av dine blysyrebatterier skjer normalt over natten. Hvis du trenger å kjøre kontinuerlige skift, må du ha ett sett batterier montert på gaffeltrucken, mens det andre settet lades. Tre batterier vil være nødvendige for kontinuerlig drift over flere skift. Blysyrebatterier kan ikke lades under arbeidssyklusene dine. Blysyrebatterier:

 

 • Varer i 1 200 til 1 400 sykluser
 • Batterieffektivitet – 70 %
 • Vanligvis lades i ladestativ for fulladning
 • Krever et ventilert ladested
 • Krever noe regelmessig vedlikehold
 • Ekstra batterier er nødvendig for kontinuerlig drift
 • Ladetid – 6-8 timer for full ladning
 • Kjøletid 4-8 timer

Litium-ion-batterier er permanent montert på din eltruck og kan lades på samme måte som du ville lade en elektrisk bil. Denne enkle plug-and-charge-teknologien kan brukes til å fullade batteriene mellom skiftene eller lade batteriene dine under ledige tider eller pauser, dette kalles mulighetslading. Litium-ion-batterier:

 

 • Varer i 2 400-4 000 sykluser
 • Batterieffektivitet – 95 %
 • Lades på stedet
 • Krever ikke et ventilert rom
 • Krever minimalt med vedlikehold
 • Kan lades ved mulighet for flerskiftsdrift
 • Ladetid - anslått 1 % per minutt – avhengig av valgt ladeløsning

 

Håndter energiforbruket til dine eltrucker.

Kalmar Eco Drive tilbyr tre forskjellige kjøremodus å velge mellom:

 • Økonomi: Hvis totale driftskostnader overstiger behovet for ytelse, reduserer Økonomi-modus energiforbruket med opptil 15%.
 • Normal: Balanserer kraft og økonomi for å optimalisere lønnsomheten.
 • Kraft: Får maksimal ytelse ut av maskinen din, slik at du kan øke antall tonn flyttet per time.

Holder eltrucken din i gang.

Kalmar Services tilbyr et komplett utvalg av reservedeler som kan bestilles på nettet gjennom Kalmar MyParts og en rekke fleksible servicekontrakter for å holde din elektriske gaffeltruck i bevegelse. Kalmars MyParts nettbutikk har tusenvis av varer klare til levering, inkludert dekk, service- og filterkit, for å nevne noen.

Hvilken eltruck 9-18T bør jeg velge?

Kalmar kan samarbeide med deg for å forstå dine håndteringsbehov og anbefale hvilken av våre elektrisk drevne løsninger som er riktig for din virksomhet. Ta kontakt med ditt lokale Kalmar Salgsstøtteteam for mer informasjon.

Hvordan overvåker jeg ytelsen til min eltruck?

Kalmar Insight gir deg operativ informasjon direkte fra din eltruck i sanntid for gjennomgang og analyse, som lar deg iverksette tiltak som vil bidra til å forbedre dine samlede operasjoner umiddelbart. Kalmar Insight kan også hjelpe deg med å håndtere vedlikeholdsoppgaver i flåten din mer effektivt med Kalmar Insight Vedlikeholdsmodul.

Tilbyr Kalmar andre elektrisk drevne gaffeltrucker?

Kalmar tilbyr en rekke elektrisk drevne gaffeltrucker som kan håndtere laster på opptil 33 tonn og er egnet for håndtering av containere, en rekke forskjellige materialer og for industrielle applikasjoner. Vi tilbyr også et fullt utvalg av elektrisk drevne reachstackers, tomcontainer trucker og terminaltraktorer.