Kontakt oss
Kontakt oss

Gaffeltruck 18-54 tonn

Stortruck 18–54 tonn

Stortruck fra 18-54 tonn - Når det kreves utstyr som kan håndtere de tyngste, mest utfordrende løfteoperasjoner, har Kalmars stortruck alt dere trenger. Disse kraftige, pålitelige stortruckene foretrekkes av kunder over hele verden fordi de er pålitelige, fleksible og byr på høy grad av presisjon samt overlegen brukeropplevelse.

Kalmar Gaffeltrucker – Får jobben gjort.

Under dette webinaret introduserer vi de mange mulighetene med Kalmars gaffeltrucker og forklarer hva vi mener når vi sier 'Kvalitet for alle'.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon Spesifikasjoner
Løftekapasitet (kg)
18000-54000
Lasttyngdepunkt (mm)
1200
Akselavstand (mm)
4000-6000
Motor
Volvo, Cummins
Utveksling
Dana, ZF
Kabinvalg
Sprit delta
Teknisk informasjon Spesifikasjoner
Løftekapasitet (lbs)
40000-115000
Lasttyngdepunkt (tommer)
48
Akselavstand (tommer)
157,4 -236,2
Motor
Volvo, Cummins
Utveksling
Dana, ZF
Kabinvalg
Sprit delta

Klar for de tyngste løftene, Kalmar DCG180-540 stortruck.

Vår nye serie stortrucker håndterer last på 18 til 54 tonn med letthet. Kalmar stortruck er bygget for å levere kraft og ytelse - men er samtidig smidige og like enkle å kontrollere som en mye mindre maskin. Uansett hva du løfter i et støperi, fabrikk, terminal eller i et samlebånd, vil den nye Kalmar stortruck serien gjøre det raskt, effektivt og trygt.

En stortruck designet for førerne.

Vår tunge stortruck serie er utstyrt med vår ergonomisk utformede EGO-hytte, som gir en overlegen driftsopplevelse for dine sjåfører. Med smarte funksjoner og et mer intuitivt arbeidsområde, vil sjåførene få et bedre arbeidsmiljø og økt produktivitet, hver eneste arbeidsdag.

Stortruck med økt effektivitet og lavere driftskostnader.

Kjøpsprisen på din nye stortruck er bare en del av den totale kostnaden. Det som virkelig betyr noe er å redusere de totale kostnadene, uten at det går på bekostning av produktiviteten. Dette er grunnen til at vår tunge stortruck har en rekke nye kostnadsbesparende funksjoner. Du kan redusere drivstofforbruket med opptil 25% ved hjelp av Eco-Drive, 10% med vårt variable hydrauliske system, og ytterligere 5% med vårt nye utvalg av effektive drivlinjer.

 

Opptil 90% mindre CO2-utslipp med HVO100-drivstoff.

Kalmars Stage 3, 4 & 5 reachstackers, gaffeltrucker, terminaltraktorer og tomcontainer trucker utstyrt med Volvo eller Cummins-motorer er nå sertifisert for bruk av HVO100. Hvis du eier en sertifisert maskin, trenger du bare å diskutere med ditt lokale Kalmar-brukerstøtte om utstyret ditt trenger en mindre oppgradering eller om det er klart til å begynne å bruke HVO med engang.

Det er raskt og enkelt å bli utstyrt, og vil begynne å kutte CO2-utslippene dine med opptil 90% så snart du begynner å bruke HVO100-drivstoff.

For å finne ut mer om HVO100 klikk her.

Det er mange måter du vil dra nytte av vårt utvalg av tunge stortrucker.

 

Stortruck med forbedret synlighet.

EGO-hytta vår gir bedre synlighet både fremover og bakover, noe som gjør stortrucken tryggere å betjene, og det er flere ekstra sikkerhetsalternativer som gjør maskinen din enda tryggere.

Stortruck med tryggere adkomst.

Sjåførene dine vil nå være tryggere inn eller ut av gaffeltrucken, siden det er flere rekkverk og stenger, pluss at alle klatreflatene er sklisikre. Det er også trinn på høyre side som kan brukes til å komme inn eller ut av hytta i nødstilfeller.

En stortruck med forenklet service.

Med en tiltbar hytte, luker i stedet for deksler og lett tilgjengelige servicepunkter, vil gi din gaffeltruck enklere service og vedlikehold.

Felles styresystem for raskere feilsøking.

Med standardiserte kontroll- og elsystemer vil du enkelt være i stand til å identifisere og feilsøke eventuell problemer. Å få problemene løst raskere betyr at du vil oppnå en mye høyere utnyttelsesgrad med din nye maskin.

Kraftig løfteutstyr.

Gaffeltruckene våre er konstruert for å ta på seg store belastninger, da hver komponent er nøye valgt for å oppfylle de høyeste standarder, slik at du får en kvalitetsløsning som er bygget for å vare.

Spesifiser gaffeltrucken du trenger.

Med en rekke akselavstander, drivlinjer, master og tilbehør kan du bygge en gaffeltruck som vil være nøyaktig riktig for din virksomhet.

Optimaliser flåten din.

Kalmar Insight er et ytelsesstyringsverktøy som lar deg spore utstyret ditt mens du bruker, noe som gjør det enklere for deg å ta beslutninger som vil bidra til å forbedre din generelle drift.

Kundeeksempel