Kontakt oss
Kontakt oss

Gaffeltruck 9-18 tonn

Gaffeltruck 9-18 tonn

Gaffeltrucken Kalmar DCG90–180 er laget for å gi best mulig avkastning på investeringen gjennom hele dens levetid. Den er perfekt for krevende bruksområder som ved håndtering av stål og trevirke, og denne gaffeltrucken kombinerer lavt drivstofforbruk og overlegen løfteytelse med enkelt vedlikehold og fremragende pålitelighet.

Kalmar Gaffeltrucker – Får jobben gjort.

Under dette webinaret introduserer vi de mange mulighetene med Kalmars gaffeltrucker og forklarer hva vi mener når vi sier 'Kvalitet for alle'.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon Spesifikasjoner
Løftekapasitet (kg)
9000-18000
Lasttyngdepunkt (mm)
600, 900 og 200
Akselavstand (mm)
3000-3750
Motor
160 - 188 / Volvo, Cummins
Utveksling
ZF
Kabinvalg
EGO-førerhytte & EGO OHG
Teknisk informasjon Spesifikasjoner
Løftekapasitet (lbs)
20000-40000
Lasttyngdepunkt (tommer)
24", 36" og 48"
Akselavstand (tommer)
118"-148"
Motor
160 - 188 / Volvo, Cummins
Utveksling
ZF
Kabinvalg
EGO-førerhytte & EGO OHG

Ytelse på sitt beste 

Kalmars G-generasjon-gaffeltrucker er utstyrt med den aller nyeste innen drivstoffeffektiv teknologi og gi lave totale livsløpskostnader. For krevende bruksområder som håndtering av stål av trevirke gir den best mulig avkastning på investeringen.

DCG90–180 er laget for overlegen oppetid, lavere drivstofforbruk og reduserte vedlikeholdskostnader. DCG90-180 kan fås med nyeste generasjon av motorer fra både Volvo og Cummins. De oppfyller begge kravene i utslippsstandardene Stage 3B/Tier4i.  

DCG90-180 er utstyrt med variable hydraulikkpumper som standard. De variable pumpene reduserer påkjenning på hydraulikksystemet betraktelig og sørger for at gaffeltrucken gir full ytelse når det trengs. Denne funksjonen har dessuten vist seg å redusere truckens drivstofforbruk samtidig som ytelsen øker. 

Ettersom disse maskinene som oftest brukes i de tøffeste forholdene har vi forbedret kjølesystemet på DCG90-180. En variabel hydraulikkvifte sørger for kjøling av motoren og hydraulikken selv med de mest ekstreme driftsforholdene. Viften kan dessuten reverseres for å rense kjøleren for støv og urenheter. 

Vårt mest produktive førermiljø noensinne

Våre ECO-førerhytter gir føreren et fantastisk førermiljø, fullastet med funksjoner og egenskaper som fremmer produktivitet, effektivitet og sikkerhet. De buede front- og bakrutene gir utrolig god oversikt ved alle vinkler, spesielt diagonalt, og de profilerte stolpene eliminerer blindsoner. Hele interiøret er designet med tanke på føreren. Så godt som alt kan justeres og tilpasses til alle typer førere. Rattet kan for eksempel justeres og reguleres i alle tenkelige vinkler, til og med vippes sideveis. Førerne vil dessuten ha nytte av det fullt integrerte roterbare setet. Perfekt for håndtering av store stabler med trevirke.

En bedre kjøre opplevelse 

DCG90-180 er også tilgjengelig i en Big Wheel-versjon som passer for terreng med grove forhold. Vi utviklet Big Wheel for å gi deg en bedre kjøre opplevelse. Utstyrt med overdimensjonerte forhjul, lar disse gaffeltruckene deg jobbe effektivt og komfortabelt, selv når overflateforholdene er dårlige. Du får superb trekkraft og kan jobbe produktivt i grove forhold der høy bakkeklaring er nødvendig. De store dekkene gir også utmerket fjæring når du kjører over ujevne overflater."

Opptil 90% mindre CO2-utslipp med HVO100-drivstoff.

Kalmars Stage 3, 4 & 5 reachstackers, gaffeltrucker, terminaltraktorer og tomcontainer trucker utstyrt med Volvo eller Cummins-motorer er nå sertifisert for bruk av HVO100. Hvis du eier en sertifisert maskin, trenger du bare å diskutere med ditt lokale Kalmar-brukerstøtte om utstyret ditt trenger en mindre oppgradering eller om det er klart til å begynne å bruke HVO med engang.

Det er raskt og enkelt å bli utstyrt, og vil begynne å kutte CO2-utslippene dine med opptil 90% så snart du begynner å bruke HVO100-drivstoff.

For å finne ut mer om HVO100 klikk her.

Topp ytelse på alle områder

Lavt drivstofforbruk

Den avanserte motoren yter maksimal kraft og dreiemoment ved lave turtall, og det betyr mer effektiv utnyttelse av drivstoffet uten at det går på bekostning av pålitelighet, holdbarhet eller ytelse. Det nye variable hydrauliske systemet og moderne løfteutstyret kan redusere drivstofforbruket med opptil 18 % sammenlignet med forgjengeren DCE90-180. Under drift gir en betydelig lavere pris på en ny truck i forhold til en eldre truck.

Fremragende løfteytelse

De moderne elektriske og hydrauliske systemene gir rask respons og bedre styring. Nye variable hydraulikkpumper øker produktiviteten ved at det blir mulig med raskere løftehastigheter.

Reversibel kjølevifte

En reversibel kjølevifte, som er ekstra utstyr, sørger for å holde radiatoren ren for potensielt skadelig støv, skitt og partikler. Et perfekt valg for sagbruk eller endre støvfylte miljøer. 

Raskere, enklere vedlikehold

Det er enkelt å komme til i el-skapet for vedlikehold, og man har tilgang til alle hydraulikkoljefiltre på ett og samme sted. Når førerhytten vippes opp og motordekselet åpnes avdekkes hele drivsystemet, og alle daglige sjekkpunkter er lett tilgjengelige fra bakkenivå.

Svingbart førersete

DCG90-180 kan fås med et 180 graders svingbart førersete. Et perfekt valg for sikker drift ved håndtering av bulk.

Pålitelig elektronikk

DCG90–180 er utstyrt med et raskt, intelligent og stabilt elektronikksystem som er pålitelig og lett å vedlikeholde. Det har færre koblingspunkter og kabler sammenlignet med eldre systemer og har en distribuert og redundant CAN-Bus som overvåker tilstanden og ytelsen i motoren, kontrollenhetene, girkassen, ventilene osv.

Optimaliser maskinparken din.

Kalmar Insight er et ytelsesstyringsverktøy som lar deg spore utstyret ditt mens du bruker, noe som gjør det enklere for deg å ta beslutninger som vil bidra til å forbedre din generelle drift.