Kontakt oss
Kontakt oss

Dieseltruck 60-72 tonn

Den nye Kalmar Super Heavy dieseltruck - en kraftig og allsidig tungløfter. Dieseltrucken løfter og flytter enkelt last på opptil 72 tonn. Ideell for stål, betong og annen tungindustri.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon Spesifikasjoner
Løftekapasitet (kg)
60000-72000
Lasttyngdepunkt (mm)
1000-1500
Akselavstand (mm)
5750
Motor
Volvo TAD1172VE
Utveksling
ZF
Kabinvalg
EGO førerhytte
Teknisk informasjon Spesifikasjoner
Løftekapasitet (lbs)
132277-158732
Lasttyngdepunkt (tommer)
40-59
Akselavstand (tommer)
226
Motor
Volvo TAD1172VE
Utveksling
ZF
Kabinvalg
EGO førerhytte

Klar til å ta dine tyngste laster.

Uansett hva du løfter i støperiet, fabrikken, terminalen eller produksjonslinjen, vil Kalmars Super Heavy dieseltruck gjøre det effektivt og sikkert. Dieseltrucken kan løfte den tyngste last uten at det går på bekostning av kontroll, sikkerheten eller komforten. Med økt senke- og løftehastighet og en svært effektiv og kraftig drivlinje kan du forvente en dieseltruck som vil bli svært sentral i logistikkjeden.

Dieseltruck med kompromissløs effektivitet.

En mer effektiv drivlinje betyr ofte at man må gå ned på effekten. Ved å kombinere en svært effektiv og kraftig motor med en 5+3-trinns girkasse og pålitelig drivaksel, får du en dieseltruck med all den kraften du trenger, samtidig som du reduserer drivstofforbruket. Alle motoralternativer er kompatible med EUs siste utslippsstandarder Stage 4/Tier 4 for dieseltruck.

Komfortabel og smart dieseltruck.

Vår nye Super Heavy dieseltruck leveres med vår EGO-førerhytte, som er det ultimate
førermiljøet for føreren. Den har en ergonomisk utforming, smartere funksjoner og et
mer intuitivt arbeidsmiljø som gjør at føreren kan yte maksimalt hver dag uten å gå på akkord med sikkerheten.

Velg ytelsesnivå for din dieseltruck.

Vår Super Heavy dieseltruck leveres med ECO-Drive, som lar deg velge mellom tre ulike effektmoduser. De tre effektmodusene er:

Power: når hastigheten er viktig. Med Effektmodus kan du bevege deg raskt rundt på området, løfte og senke med full hastighet, uten at det går på bekostning av dieseltruckens sikkerheten.

Normal: når du ikke trenger full hastighet. Med en noe redusert motorhastighet kan du forvente 5-15 % lavere drifts- og drivstoffkostnader enn når dieseltrucken kjører i Power.

Eco: når du ønsker de laveste driftskostnadene. Med motorhastigheten redusert enda mer kan du forvente 10-25 % lavere drifts- og drivstoffkostnader for din dieseltruck.

 

All løftehastigheten du trenger, når du trenger den.

Vårt variable hydrauliske løftesystem registrerer vekten på lasten og tilfører riktig mengde effekt for å flytte den raskt og effektivt. Dette systemet kan redusere løftesyklusene med opptil 40 % sammenlignet med tradisjonelle løftesystemer.

 

Fjernovervåkning av dieseltruck

Du kan overvåke dieseltrucken og førerens ytelse med Kalmar Insight - vårt verktøy for utstyrsovervåkning. Dataene overføres fra maskinen til Kalmars skyløsning. Du kan få tilgang til denne informasjonen eksternt og ta beslutninger som får en positiv innvirkning på produktiviteten og effektiviteten til gaffeltrucken.