Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Insight

- ytelsesstyringsverktøy for lasthåndteringsoperasjoner

Gjør data om til handlingskraftig, virkningsfull innsikt.

Kalmar Insight er et ytelsesstyringsverktøy for lasthåndteringsoperasjoner som gir deg en brukervennlig oversikt over flåteoperasjonene dine, ved å samle data fra flere kilder. Gjør det mulig for deg å handle på sanntidsinformasjon, som vil bidra til å forbedre den generelle driften umiddelbart. Kalmar Insight, gjør data til handlingskraftig, virkningsfull innsikt.

Hvordan kan digitale løsninger optimalisere sikkerheten din?

I dette webinaret diskuterer vi tre sikkerhetsløsninger aktivert gjennom Kalmar Insight.

En komplett oversikt over din drift.

Kalmar Insight samler data fra hele flåten din, inkludert utstyr bygget av andre produsenter. Du kan samle data fra flere nettsteder og få tilgang til denne informasjonen via mobil eller andre skjermer.

Gå gjennom flåten din i drift, ved å se opptakt av informasjonen du er interessert i og ta avgjørelser som vil ha en umiddelbar innvirkning på virksomheten din. I tillegg får du større kontroll over utstyrets tilgjengelighet ved å bruke vedlikeholdsplanleggeren, som også vil bestille de nødvendige delene automatisk.

Kalmar Insight er et kraftig verktøy som vil gjøre en reell forskjell for din virksomhet. For en fullstendig oversikt over Kalmar Insight, besøk vårt virtuelle showroom.