Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Opplæringsakademi

Globale opplæringstjenester for Kalmar-utstyr

Vi tilbyr teknisk opplæring for kunder, forhandlere og Kalmar-ansatte over hele verden.

Maksimer produktiviteten og reduser kostnadene


Vi tilbyr teknisk opplæring samt opplæring innen drift og systemer på vårt terminal- og industriutstyr for Kalmar-kunder, -medarbeidere og -forhandlere fra hele verden. Gjennom å kombinere teori og praksis sikrer våre kurs at operatører og teknikere er i stand til å utføre jobbene sin effektivt og sikkert. Skikkelig opplæring gir et betydelig bidrag til å kutte drifts- og vedlikeholdskostnader samt å maksimere effektiviteten.

 

Teknisk opplæring

Kurser innen teknisk opplæring arrangeres på våre opplæringssentre og kombinerer teori og praksis for å sikre at teknikere er skikkelig forberedt på å løse alle potensielle problemer de kan møte i sitt daglige arbeid, alt fra planlagt vedlikehold til feilsøking og reparasjoner.

 

EcoDriving

Kalmars opplæring innen EcoDriving lærer opp førere i nye teknikker som vil redusere drivstofforbruket, slitasjen på hjul og komponenter og dermed også redusere vedlikeholdskostnadene.
Se hvor mye dere kan spare med vår online sparekalkulator.

 

Opplæring i systemer

Vår opplæring innen systemer fokuserer hver for seg på hydraulikk-, styrings, elektrisitets- og andre systemer som benyttes i Kalmar-utstyr.

Se alle våre kurstilbud og be om et tilbud på opplæring på nettsiden for Kalmar Academy.