Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Parts Care

Deler som holder virksomheten din i gang.

Å lagre store mengder reservedeler på stedet er ikke den beste bruken av kapitalen din, og garanterer ikke at du har de riktige delene tilgjengelige når du trenger dem. Kalmar Parts Care gir full oversikt over dine nåværende reservedelsprosesser. Basert på en grundig vurdering av din installerte base og operasjonelle data, arbeider vi med deg for å lage en plan som vil forbedre både tilgjengeligheten av deler og effektiviteten til dine reservedelsstyringsprosesser. Kalmar Parts Care frigjør arbeidskapital uten å kompromittere utstyrets tilgjengelighet, og vi kan også ta en del av risikoen for lagerstyring.

En reservedelsplan for enhver virksomhet.

En reservedelsplan for enhver virksomhet. Enten du trenger garantert tilgjengelighet av deler til en fast pris, eller ønsker bekvemmeligheten av å få deler automatisk bestilt og levert, kan du stole på Kalmar for støtte. Vi tilbyr tre forskjellige planer: Essential, Complete og Optimal.

Alle våre planer er designet for å hjelpe deg med å redusere uplanlagt nedetid på utstyr ved å sørge for at du alltid har de riktige delene akkurat når du trenger dem.

Deler Essential Care

Ved inngått avtale blir delene sendt til deg innen 24 timer - uansett hvor du befinner deg. Du bestiller helt enkelt deler til avtalt pris når du trenger de. Hvis vi ikke oppfyller vår 24-timers garanti får du delene gratis.

Deler Complete Care

Opplev tryggheten av en forutsigbar og fleksibel fastpris avtale for alle reservedeler du trenger til dine maskiner. Med Deler Complete Care kan du forhindre uforutsett driftsstopp ved at du alltid har tilgang til de reservedelene du trenger og samtidig har full kontroll over kostnaden.

Deler Optimal Care

Optimal support av reservedeler for din virksomhet. Deler Optimal Care lar deg fokusere på kjernevirksomhetet mens vi tar hånd om alt relatert til håndteringen av reservedeler. Avtalen inkluderer selvfølgelig alle fordelene nenvt over for "Deler Complete Care" og "Deler Essential Care". Som bonus inkluderer vi også automatisk delebestilling basert på online kontroll av driftsdata fra dine maskiner.

Ta gjerne kontakt med oss

Ring oss hvis du ønsker mer informasjon eller ønsker å avtale et møte for en gjennomgang av hvordan vi kan støtte din virksomhet.