Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Service

- Holder driften i gang.

Vi bryr oss om driften din.

Gjennom å designe, drifte og optimalisere lasthåndteringsoperasjonene dine, er vi i Kalmar Service opptatt av at hvert eneste løft teller. Vi vil at du skal føle deg trygg, glad og inspirert på jobben – og vi ønsker å hjelpe med å bevege dere mot økt ytelse. Mot forbedret sikkerhet, bærekraft og produktivitet. Mot nye muligheter – og frem til neste nivå.

"

Mer enn teknisk kompetanse

Din virksomhet er viktig, og vi føler oss forpliktet ved å tilby de beste menneskene for å holde driften i gang. Med en Kalmar servicetekniker ved din side, vil du alltid ha pålitelig, dedikert og innovativ støtte. En servicetekniker, opptatt av å holde driften i gang og hjelpe med optimalisering av ytelsen.

 

Designe dine operasjoner.

Ved å involvere oss i utviklingen av ditt driftsområde kan du sikre dine driftsprosesser helt fra starten. Terminaldesign, test- og optimaliseringstjenester, finansielle tjenester og leieavtaler er noen eksempler på hva Kalmar Service kan tilby.

Kalmar oppstart service Terminal design service

 

Operativ drift.

Som en partner i den daglige driften streber Kalmar Services etter å eliminere havari, øke generell sikkerhet og optimalisere drift. Vi kan tilby korrigerende, forebyggende og prediktivt vedlikehold, reservedeler og servicekontrakter. Våre digitale tjenester gir større oversikt og kontroll over utstyret og vedlikeholdet ditt. I tillegg tilbyr vi et komplett utvalg av eksterne tjenester, som hjelper deg med å optimalisere og kontinuerlig forbedre din automatiserte eller manuelle flåteytelse.

Kalmar Care Kalmar Genuine Parts & MyParts Kalmar Parts Care 

Kalmar Insight  Kalmar Remote Services

 

Optimalisering av dine operasjoner.

Når alt det grunnleggende fungerer, er det på tide å optimalisere! Vi kan støtte deg på alle måter innen digitalisering, elektrifisering og automasjon, og hjelpe med sikkerhet og bærekraft. Vi tilbyr også konsultasjon, opplæring, korttidsleie og utstyrsoppgraderinger generelt, for å sikre at du ligger foran konkurrentene.

Kalmar Opplærings Senter  Kalmar Moderniserings Service