Kontakt oss
Kontakt oss

Teknisk tilkallingssupport

Selv om virksomheten deres kun trenger hjelp til vedlikehold en gang i blant, er vi der for dere i hele utstyrets levetid.

Gävle Container Terminal, Sverige

Gjennom å overlate servicen av sin sofistikerte flåte til Kalmar Care sparer Gävle Container Terminal både tid og penger. Det garanterte servicenivået sørger for at GCTs egne medarbeidere kan fokusere på å levere uovertruffen kundeservice.

Les mer

Transnet Port of Ngura, Sør-Afrika

Transnet Port Terminals i Sør-Afrika har valgt å inngå en full service og vedlikeholdskontrakt som dekker utstyr levert av både Kalmar og andre leverandører.

Les mer

SCA Logistics, Rotterdam

En Kalmar Complete Care-avtale sørger for omfattende service og vedlikehold for SCA Logistics' to skip-til-land-lossekraner, inkludert alle vedlikeholdsrelaterte oppgaver, samt leveranse av reservedeler og 24/7 tilkallingssupport.

Les mer

Reparasjon og vedlikehold

Kalmar gir dere support i hele levetiden for dine Kalmar-maskiner. Uavhengig av om dere trenger en haste reparasjon eller ønsker forebyggende vedlikehold, så er vi aldri mer enn en telefonsamtale unna.

Vår tilkallingsservice dekker reparasjoner og forebyggende vedlikehold samt leveranse av reservedeler.

Finn din lokale supportkontakt.

Feilsøking og tjenester dere kan stole på

Det kan være vanskelig og tidkrevende å finne årsaken til en feil eller problem. Kalmars eksperter kommer raskt til bunns i saken og får dine maskiner raskt i drift. Vi har lang erfaring i å hjelpe kunder rundt om i hele verden med ulike servicebehov. Dette omfatter alle merker og typer av containerhåndteringsutstyr.

Er dere interessert i support 24/7 samt å maksimere drift og tilgjengeligheten for utstyret deres?

Finn ut hvordan en Kalmar Care servicekontrakt kan hjelpe dere.