Kontakt oss
Kontakt oss

Kran inspeksjon

Ekspertanalyse for alle situasjoner.

Enten du ønsker å forlenge den tekniske levetiden til en kran, trenger å vurdere skadet eller underytende utstyr, eller leter etter en måte å kutte inspeksjonskostnader og spare tid, har vi ekspertisen til å støtte deg..

Levetidsanalyse og forlenge levetiden.

Basert på dine krav for å øke den tekniske levetiden til en skip-til-land (STS) kran, kan vi identifisere og inspisere de kritiske konstruksjonsdelene og komponentene og definere eventuelle forsterkninger basert på ulike spennings- og utmattings beregninger.

Skadekartlegging og nød reparasjon.

Vi kan støtte deg med alt ingeniørarbeid knyttet til vurdering av skadede eller underpresterende kraner. Og skulle det verste skje, for eksempel en utstyrskollaps, kollisjon eller annen alvorlig hendelse, er spesialistteamene våre på vakt for å vurdere stabiliteten til kranen din og sikre sikkerheten ved terminalen din.

Dronekontroll for STS kraner.

Å inspisere en STS-kran kan være en tidkrevende og kostbar prosess som tar utstyret ditt ut av drift i så lenge som fem dager. Vår droneinspeksjonstjeneste er ikke bare mye raskere, den er også 50 prosent billigere enn tradisjonelle metoder. Hele prosessen kan gjennomføres trygt på bakkenivå av bare to personer: en droneoperatør og en Kalmar kranspesialist. Spesialisten vurderer droneopptakene og utarbeider en fullstendig rapport om kranen din med anbefalinger om hvordan du kan opprettholde dens strukturelle integritet..

Ta gjerne kontakt med oss

Ring oss hvis du ønsker mer informasjon eller ønsker å avtale et møte for en gjennomgang av hvordan vi kan støtte din virksomhet.

 

 

Kunde caser: