Kontakt oss
Kontakt oss

Oppgradering og ekstrautstyr

Gir økt bruksverdi.

Kalmar utstyrsoppgraderinger er utviklet for å hjelpe deg å få mer ut av din nåværende maskin ved å forlenge levetiden til utstyret ditt. Vårt omfattende utvalg av oppgraderinger vil bidra til å gjøre utstyret ditt mer produktivt, tryggere å betjene, mer drivstoffeffektivt og oppfylle regulatoriske krav. Samlet bidrar dette til å holde virksomheten et skritt foran, og å få mer ut av ditt nåværende utstyr.

Økt produktivitet.

Ved å oppgradere utstyret ditt kan du forlenge levetiden og bruken av din nåværende flåte samtidig som du øker konkurranseevnen, sparer penger og øker produktiviteten.

Finn ut mer

Økt sikkerhet.

Vi tilbyr en rekke utstyrsoppgraderinger som kan redusere ulykker og forbedre driftssikkerheten til utstyret ditt for både sjåfører og øvrig personell.

Finn ut mer

Bedre øko-effektivitet.

Øk bærekraften for driften din uten å gå på akkord med ytelsen. Med et utvalg oppgraderinger som bidrar til å redusere utslippene og redusere drivstofforbruket.

Finn ut mer

Tilpass til nye myndighetskrav.

Hold deg oppdatert med den nyeste lovgivningen med oppgraderinger som hjelper deg å overholde lokale og globale regulatoriske krav, forlenge levetiden til din nåværende flåte og utsette behovet for å investere i nye maskiner.

Finn ut mer

Ta gjerne kontakt med oss

Ring oss hvis du ønsker mer informasjon eller ønsker å avtale et møte for en gjennomgang av hvordan vi kan støtte din virksomhet.