Kontakt oss
Kontakt oss

Reachstacker

Øk din produktivitet med Kalmar Reachstacker

Kalmars reachstackere er laget for å effektivisere driften deres – og hele virksomheten – til å nå nye høyder innen produktivitet. Ved å kombinere vår lange erfaring innen håndtering av materialer og containere med vår innovative teknologi for godshåndtering, byr en reachstacker på høy ytelse gjennom hele driftssyklusen, med brukervennlig betjening, lave driftskostnader og fremragende miljøytelse.

Vi kan gi deg bransjens mest omfattende utstyrsportefølje med reachstackere for alle bruksområder. Det er akkurat nå mer enn 8000 reachstackere fra Kalmar i drift i mer enn 160 land rundt om i verden.

 

 

Eco Reachstacker

Eco Reachstacker

Økende drivstoffkostnader og strengere utslippsstandarder betyr at du trenger en løsning som er grønnere og mer kostnadseffektiv, men som likevel ivaretar maksimal produktivitet i driften. Kalmar Eco reachstacker (DRG420E - DRG700E) gir deg en energieffektiv løsning som garantert bruker betydelig mindre drivstoff enn andre reachstackere.

Gloria Reachstacker

Kalmar Gloria – DRG420-450

Våre reachstackere er resultatet av alle årene med erfaring som vi har opparbeidet oss siden vi banet veien for verdens første kommersielle reachstacker. nå har vi tatt det hele et skritt videre ved å øke effektiviteten og redusere nedetiden. Fordi det viktigste vi har lært gjennom alle disse årene er at alt står og faller med én ting: å holde virksomheten i gang, samme hva.

Super Gloria Reachstacker

Kalmar innen vindkraft

Transport av maskinhus, turbinblader, tårn og naceller er krevende. Våre reachstackere er et pålitelig og fleksibelt verktøy for et bredt spekter av operasjoner innen vindkraftindustrien, og kan utstyres med vårt spesialutstyr som gjør løftingen trygg og enkel.

Essential Reachstacker

Essential Reachstacker

The Essential Range of Reachstackers, DRU450, gives you more for your money without compromising on quality. With a range of Tier 3 and Tier 4 emissions standard compliant engines, you can expect to use up to 10% less fuel and produce up to 10% less emissions.

Logstacker

Logstacker

Kalmar opererer som et salgs- og vedlikeholdsnettverk for TW LogStacker-produkter.