Kontakt oss
Kontakt oss

Reachstackere

- Høy ytelse gjennom hele driftssyklusen, brukervennlig drift, lave driftskostnader og utmerket miljøvennlighet.
Har du sjekket at maskinene dine oppfyller EN 1175:2020 sikkerhetsstandard?

Øk din produktivitet med Kalmar Reachstacker

Kalmars reachstackere er laget for å effektivisere driften deres – og hele virksomheten – til å nå nye høyder innen produktivitet. Ved å kombinere vår lange erfaring innen håndtering av materialer og containere med vår innovative teknologi for godshåndtering, byr en reachstacker på høy ytelse gjennom hele driftssyklusen, med brukervennlig betjening, lave driftskostnader og fremragende miljøytelse.

Vi kan gi deg bransjens mest omfattende utstyrsportefølje med reachstackere for alle bruksområder. Det er akkurat nå mer enn 8000 reachstackere fra Kalmar i drift i mer enn 160 land rundt om i verden.

 

 

Sikkerhet

Hos Kalmar er sikkerheten til personer som arbeider med maskinene våre alltid i høysetet, derfor er det viktig for oss å oppfylle globale sikkerhetsstandarder. Sikkerhetsstandarden EN 1175:2020, som fastsetter standarder for elektriske og elektroniske komponenter for industrielle trucker, har blitt oppdatert for å forbedre sikkerheten til disse maskinene under drift, denne oppdateringen er gyldig fra april 2023. Alle Kalmars motvektmaskiner, inkludert reachstackers, tomcontainer trucker og gaffeltrucker, har blitt oppdatert for å møte denne nye standarden for å sikre at arbeid med en Kalmar-maskin er så trygt som mulig.

"

Kalmars elektriske Reachstacker

Svarer på alle dine spørsmål om overgangen til elektrisk.

Vårt tilbud