Dette nettstedet anvender informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og tilby økt funksjonalitet. Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Reachstacker DRG420-450

Våre reachstackere er resultatet av alle årene med erfaring som vi har opparbeidet oss siden vi banet veien for verdens første kommersielle reachstacker. nå har vi tatt det hele et skritt videre ved å øke effektiviteten og redusere nedetiden. Fordi det viktigste vi har lært gjennom alle disse årene er at alt står og faller med én ting: å holde virksomheten i gang, samme hva. 

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon Kalmar DRG420–450S
Løftekapasitet (kg)
42000-45000
Lasttyngdepunkt (mm)
1865-3815
Akselavstand (mm)
6000-7500
Motor
Volvo, Cummins
Utveksling
ZF, Dana
Kabinvalg
EGO
Stablehøyde (9'6)
6
Teknisk informasjon Kalmar DRG420–450S
Motor
Volvo, Cummins
Utveksling
ZF, Dana
Kabinvalg
EGO
Stablehøyde (9'6)
6

Kalmar DRG420-450 - Vi kaller henne Gloria

Generasjon G av reachstackere er resultatet av mer en ti år med fremgang innen driftseffektivitet. Gjennom omfattende testing med førere, vedlikeholdspersonell, produksjons- og terminalledere rundt om i verden, var vi fast bestemt på å forbedre hver eneste detalj for å bedre kunne imøtekomme behovene til dagens godshåndterere.

Overalt i våre reachstacker finner du forbedringer som øker driftseffektiviteten – ikke minst i førerhytten. Med sin panaoramaoverblikk, intuitive grensesnitt, proaktive overvåkning og et komfortabelt førersete for lange skift og krevende betjening, henter den ut det aller beste av hver enkelt fører. Finn ut mer om hvordan våre reachstackere kan holde virksomheten deres igang.

Sikerhetspakke.

Ta sikkerheten din til neste nivå med vår forbedrede sikkerhetsløsning som inkluderer en rekke automatiserte funksjoner som vil gjøre driften enda tryggere. Funksjonene som er inkludert i pakken kan også monteres på alle Kalmar reachstackere eller tomcontainer maskiner, så vel som de fleste andre merker av tilsvarende maskiner.

 

Optimaliser maskinparken din.

Kalmar Insight er et ytelsesstyringsverktøy som lar deg monitorere utstyret ditt under drift, noe som gjør det lettere å ta beslutninger som vil bidra til å forbedre din operasjonelle drift.

Roland, Tyskland

For å sikre uavbrutt lasting og lossing av godstog fra Tyskland til Italia – opptil 400 containere per dag – setter Roland Umschlag sin lit til en stor maskinpark med Kalmar-utstyr.

Les mer

Egon Evertz KG, Tyskland

Kalmar har spesialbygget verdens største reachstacker for det tyske firmaet Egon Evertz KGs behov for å håndtere spesialstålplater.

Les mer

Stockholms Hamnar (Stockholm havn)

Stockholm havn, en av de fem største containerhavnene i Sverige, ønsket seg en oppgradert maskinpark, bedre arbeidsmiljø for førerne og redusert drivstofforbruk. Alt det fikk de – og mye mer.

Les mer

BMW logistikksenter, Tyskland

Å levere viktige bildeler til bestemmelsesstedet i henhold til tidsplanen krever nøyaktig timing og perfekt koordinering. BMWs logistikksenter er avhengig av Kalmar reachstackere og terminaltraktorer for å holde ting i gang som smurt.

Les mer