Kontakt oss
Kontakt oss

Elektrisk Reachstacker

-Kalmars mest bærekraftige reachstacker.

Elektrisk Reachstacker.

Tiden er nå for å gå elektrisk

 

Kalmars elektriske reachstacker leveres med en løftekapasitet opptil 45 tonn, bidrar til å forbedre miljøeffektiviteten innen drift samtidig som den opprettholder produktivitet og sikkerhet. Med en rekke ulike batteri- og ladeløsninger kan vi sammen finne en optimal løsning for din virksomhet.

 

Kalmars mest bærekraftige reachstacker.

Kalmar har introdusert nye bærekraftalternativer for sine kunder:

Kalmar, ved å bruke SSAB Green Steel, har designet og bygget Kalmars mest bærekraftige reachstacker ved å betydelig redusere karbonutslippene som produseres under produksjonen.

Ved å erstatte nesten halvparten av stålet med grønt stål i produksjonen har Kalmar klart å betydelig redusere nivåene av innebygd karbon i sin elektriske reachstacker, noe som gjør den til Kalmars mest bærekraftige og øko-effektive reachstacker som er tilgjengelig.

Målet vårt er å gjøre hver Kalmar Reachstacker så bærekraftig som mulig, og derfor introduserer vi også en ny utslippsreduserende motvekt laget av ubearbeidet naturlig tungt materiale for å erstatte den standard støpejernsmotvekten, som vil ytterligere senke det innebygde karbonet i produksjonen av hele vårt reachstacker-sortiment. Ved å tilby Eco Driving Training til operatører, fremme optimalt dekktrykk med vårt Dekktrykkovervåkingssystem og ved å bruke hydraulisk olje med lang levetid, kan du ytterligere redusere karbonutslippene dine og forbedre bærekraften til din reachstacker.

 

Hva gjør denne til Kalmars mest bærekraftige reachstacker:

 

image2g1k.png

Bli Kalmar Eco Helt.

For hver Kalmar elektrisk reachstacker du mottar, vil bidra til å forbedre bærekraften i dine operasjoner og kutte dine karbonutslipp. For å anerkjenne engasjementet du og din virksomhet gjør i å bygge en mer bærekraftig fremtid, vil du bli tildelt den prestisjefylte Kalmar Eco Hero Award. (Den første elektriske reachstackeren levert til Cabooter Group.) Denne prisen representerer innsatsen du gjør for å redusere dine utslipp og takknemligheten fra vårt team for at du hjelper til med å bygge en bedre, mer bærekraftig fremtid for oss alle.

Kalmars elektriske Reachstacker

Svarer på alle dine spørsmål om overgangen til elektrisk.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon Kalmar ERG420-450
Løftekapasitet (kg)
maks 45000
Akselavstand (mm)
6000-6500
Kabinvalg
EGO
Stacking (toplift)
maks 6 høyde, 4 dybde
Motor
BoschRexroth traction motor 182 kW cont./405 kW max
Girkasse
BoschRexroth girkasse
Batteri
Li-Ion, 4 opsjoner (245 kWh-587 kWh)
Modeller
Toplift, Intermodal
Teknisk informasjon Kalmar ERG420-450
Løftekapasitet (lbs)
maks 99000
Akselavstand (tommer)
236" - 256"
Kabinvalg
EGO
Stacking (toplift)
maks 6 høyde, 4 dybde
Motor
BoschRexroth traction motor 182 kW cont./405 kW max
Girkasse
BoschRexroth girkasse
Batteri
Li-Ion, 4 opsjoner (245 kWh-587 kWh)
Modeller
Toplift, Intermodal

Innebygd miljøeffektivitet. 

En batteridrevet reachstacker, slipper ikke ut noe karbondioksid ved bruk, noe som gjør den både renere og tryggere.

 

Du kan redusere karbonutslippene ytterligere ved å:

  • Bruke grønne energikilder der det er tilgjengelig
  • Generere din egen kraft for å lade batteriene.

Å skaffe en elektrisk drevet reachstacker er en viktig del av en miljøeffektivisering. Vi vil være med deg hele veien i denne prosessen.

 

Naturlig produktivitet.

Med en elektrisk drivlinje vil sjåførene dine merke betydelig forskjell med raskere og jevnere akselerasjon og mer direkte respons under håndtering, samtidig som stackeren fortsatt kan løfte opptil 45 tonn effektivt og trygt.

Mindre tid vil bli brukt på service og vedlikehold av en elektrisk reachstacker fordi den har færre bevegelige og mekaniske deler. I tillegg vil den kunne holdes i gang optimalt innenfor et bredt temperaturområde med Kalmars termiske styringssystem montert som standard.


Kalmars ”Thermal Management System” holder maskinens batteritemperatur på 25-30°C innenfor følgende temperaturområde:
• Minimum -30°C
• Maximum 40°C.

 

Sikkerhet i fokus.

Kalmars utvalg av elektrisk drevne reachstackere gir:
• Svært god respons under kjøring og overlegen sikt fra hytta, bidrar til å gjøre at føreren er trygg og har økt kontroll i ulike situasjoner.
• Økt komfort i med redusert støy og vibrasjon. Vår elektrisk drivlinje er utrolig stillegående med jevn drift.
• Et skjermet og isolert elsystem. Ved en kortslutning vil hele systemet automatisk slå seg av, for å klargjøre en trygg og sikker feilsøking.
• Et stort utvalg av alternativer er tilgjengelig for å ytterligere forbedre sikkerheten for både fører og maskin.

 

Modulær design.

Batterier og ladere er en stor del av den totale investeringen. Det er derfor viktig å finne en en løsning som er tilpasset dine driftsbehov. Kalmar har på bakgrunn av dette tatt en modulær tilnærming for våre batteri- og ladeløsninger.
Vi kan tilby fire ulike batterialternativer:
• 245 kWh
• 326 kWh
• 407 kWh
• 587 kWh


Våre batteriløsninger har 5 års garanti og en forventet første levetid på 10-12 år [80 % kapasitet igjen].

 

Kalmars reise mot elektrifisering.

Lær mer om vår reise mot elektrifisering ved å se videoene våre på, Den Grønne Stolen.

 

 

Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

Hvilket batteri bør jeg velge?

Kalmar kan hjelpe deg med å finne ut hvilken batteri- og ladeløsning som er optimal for din virksomhet basert på dine driftsbehov

Hvordan lader jeg de elektriske batteriene?

Det finnes en rekke forskjellige batteriladeløsninger tilgjengelig, med et utvalg av forskjellige ladekapasiteter og antall ladepunkter i hver enhet. Når du har valgt riktig batteriløsning, kan Kalmar i samarbeid med deg finne ut hvilken ladeløsning som passer best til dine driftssykluser og fremtidige ladebehov.

Hvordan overvåke lading og batteriets tilstand?

Kalmar batteriovervåkingssystem kontrollerer kontinuerlig spenning, temperatur, kjølevæske og ladestrøm til batteriløsningen, for å sikre at den fungerer optimalt over hele levetiden. Systemet kontrollerer også ladingen av batteriene ved å omdirigere gjenvunnet energi tilbake til batteripakkene, og sørger for at du bruker den tilgjengelige strømmen så effektivt som mulig. All denne informasjonen gjøres tilgjengelig gjennom Kalmar Insight.

Hva er grønt stål?

Grønt stål er like sterkt og robust som tradisjonelt produsert stål, men karbonet som brukes under produksjonen er betydelig mindre. Grønt stål er laget av resirkulert stål og produsert ved hjelp av fossilfri elektrisitet og biogass, noe som betydelig reduserer de produserte karbonutslippene.