Kontakt oss
Kontakt oss

Essential Reachstacker

-Kalmar kvalitet til en flott pris

Kalmar Essential reachstacker 450-570

Kvalitet, pålitelighet og effektivitet til en flott pris.

Med over 11 000 reachstackere allerede bygget på vår G-Generation-plattform, vil Kalmar Essential Reachstacker DRU450 levere alt du forventer fra Kalmar, til en flott pris. Med fire forskjellige løftekapasiteter for reachstacker-containere tilgjengelig, kan du velge hvilken som er riktig for dine daglige operasjoner.

 

Alle Kalmars motvektmaskiner, inkludert reachstackere, tomcontainer trucker og gaffeltrucker, har blitt oppdatert for å møte sikkerhetsstandarden EN 1175:2020 for å sikre at arbeid med en Kalmar-maskin er så trygt som mulig.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon Kalmar DRU450
Løftekapasitet (kg)
45000
Lasttyngdepunkt (mm)
6250
Akselavstand (mm)
6000-6500
Motor
Volvo 235 kW/265 kW, Cummins 246 kW
Utveksling
DANA TE-30500
Kabinvalg
Essential-førerhytte
Stacking (toplift)
max 6 i høyden, 4 dypt
Stage emission
EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5, KMOE5

 

Effektiv.

Vår Essential Reachstacker leveres med lastfølende hydraulikk som standard, og det er et utvalg av den nyeste generasjonen av motorer og transmisjoner å velge mellom. Du vil få en svært effektiv og kraftig maskin som bruker mindre drivstoff og produserer mindre utslipp, noe som koster deg mindre, samtidig som produktiviteten opprettholdes.

 

Reduser dine driftskostnader.

Du vil dra nytte av en reduksjon på 10-20% i drivstofforbruk og karbonutslipp sammenlignet med vår forrige generasjon av reachstackere, ettersom vi har kombinert den nyeste 5-trinns DANA TE-30500-transmisjonen, som er spesielt designet for tung materialhåndteringsapplikasjoner, med 5 gir i stedet for 4 gir og den nyeste høyeffektive motorteknologien, i enten:

 • EU3/Tier 3,
 • EU4/Tier 4F, eller
 • EU5/Korea Stage V kompatible alternativer.

Giving you significant reductions in energy loss from the gearbox and fuel consumed from the engine, you get a smart solution that will cost you less in the long run.

En førerhytten laget for sjåføren.

Essential-førerhytten er ergonomisk utformet til å forbedre både førerens komfort og kontroll. Du får et valg av:

 • Joysticks som vil øke operasjonell sikkerhet og kontroll, ettersom alle bevegelser håndteres fra ett punkt
 • En kabin montert i én posisjon eller montert på skinner slik at den kan flyttes hydraulisk mens den er i drift.

Vår Essential-førerhytten drar også nytte av en ny klimakontrollpakke. Dette systemet har ekstra sterke vifter, slik at kondens kan fjernes raskt, og et komfortabelt driftsmiljø opprettholdes for førerene dine.

Hold førerene dine trygge.

Sikkerheten til førerene dine er av avgjørende betydning, og derfor kommer våre Essential Reachstackere med mange flere sikkerhetsfunksjoner som standard enn andre maskiner tilgjengelig i markedet.

Her er noen av sikkerhetsfunksjonene som er montert som standard for å holde føreren din trygg:

 • Ekstra sikker tilgang til førerhytten med sklisikre overflater og ekstra sikkerhetsrekkverk som lar operatøren din oppfylle 3-punkts-kontaktregelen.
 • Det er dører på begge sider av førerhytten i tilfelle operatøren din trenger å evakuere kabinen i en nødsituasjon.
 • Utmerket sikt fra førerhytten, som gir operatøren din mye bedre utsikt fremover og oppover.
 • 2-punkts setebelter montert for å holde operatøren din sikker.
 • Åpningsbart sidevindu i førerhytten for enkel kommunikasjon.
 • Bakre speil montert på de fremre skvettlappene slik at operatøren din enkelt kan se bak seg.
 • Overlastbeskyttelsessystem som vil advare sjåføren hvis lasten overstiger de spesifiserte grensene.
 • LED-lys som standard, for bedre sikt ved arbeid i redusert lys.
 • Kalmar-designet styringsaksel med ekstra bred sporing for økt stabilitet.
 • En sikkerhetsbryter i setet som ikke tillater maskinen å startes uten operatøren i setet.
 • En elektrisk betjent håndbrems som automatisk påføres så snart motoren din er slått av, og bringer maskinen din til fullstendig stopp.

 

Reduser dine utslipp med opptil 90%

Kalmar Essential Reachstackere utstyrt med enten en Volvo- eller Cummins-motor er sertifisert for å bruke HVO-drivstoff som kan redusere utslippene dine med opptil 90%.

Hvis du allerede eier en Kalmar Reachstacker, trenger du bare å snakke med ditt lokale Kalmar-support team om utstyret ditt trenger en mindre oppgradering, eller om det er klart til å begynne å bruke HVO med en gang.

For å finne ut mer om HVO100 klikk her.

 

Håndter bulkmaterialer med letthet.

Vårt utvalg av Essential Reachstackere kan utstyres med en vippe-spreder som lar deg håndtere containeriserte bulkmaterialer enkelt. Med muligheten til å vippe lengderetning eller sidelengs opp til 55 grader og til å riste innholdet av 20, 30 eller 40ft containere fri, vil du kunne håndtere bulkmaterialer raskt og effektivt. Kalmars vippe-spreder er også i stand til å åpne enten sidedøren eller topphatchen for å klargjøre containeren for tømming. Kalmar Essential Reachstacker kan håndtere laster opp til 32 tonn i vippe-modus og 45 tonn i standard løftemodus når den er utstyrt med en spesiell vippe-spreder.

 

 

 

Ofte stilte spørsmål

Selger Kalmar reservedeler til reachstackere?

Kalmar MyParts tilbyr et fullt utvalg av reservedeler, inkludert servicekit og dekk. Deler kan bestilles i vår nettbutikk og leveres raskt til deg. Kalmar Care tilbyr også et fullt utvalg av service- og støttekontrakter som kan tilpasses dine spesifikke behov for å holde din reachstacker i optimal drift.

Hva er lastfølende hydraulikk?

Kalmars Lastfølende Hydraulikksystem måler lasten på din reachstacker og genererer automatisk den nødvendige mengden kraft for å løfte eller senke den effektivt; noe som gir deg kraften du trenger samtidig som energiforbruket reduseres. Dette kutter kostnader og utslipp

Kan jeg spore ytelsen til min reachstacker?

Data fra din reachstacker kan sendes i sanntid til Kalmar Insight, som du kan gjennomgå og analysere, og lar deg iverksette umiddelbare tiltak som vil bidra til å forbedre effektiviteten av dine operasjoner. Kalmar Insight kan også hjelpe deg med å håndtere vedlikehold på tvers av maskinparken din mer effektivt, med Kalmar Insight Vedlikeholdsmodulen.