Kontakt oss
Kontakt oss

Sakkyndig kontroll / årskontroll av gaffeltruck og andre maskiner

Årlig sakkyndig kontroll / årskontroll av gaffeltruck samt andre maskiner og utstyr

Vi kan utføre sakkyndig kontroll på alle trucker og øvrige maskiner i henhold til gjeldende forskrifter med et ekstra fokus på sikkerhet. Kravet er at sakkyndig kontroll av truck, maskin eller utstyr gjennomføres en gang per år.

Sakkyndig kontroll av din truck eller maskin blir gjennomført av våre dyktige serviceteknikere som har inngående kunnskap og riktig verktøy. Vi kan hjelpe deg med sakkyndig kontroll på gaffeltruck av alle merker og vi gjennomfører også sakkyndig kontroll på alle andre typer maskiner.

Periodisk sakkyndig kontroll gir økt beskyttelse for personell samt for selve maskinen gjennom bedret driftssikkerhet. Periodisk sakkyndig kontroll reduserer faren for skader og gjør at man kan utbedre eventuelle mangler før det oppstår kostbare reparasjoner. 

Ring oss i dag for å avtale sakkyndig kontroll / årskontroll på gaffeltruck, maskiner eller annet utstyr:

- Årskontroll av truck

- Årskontroll av reachstacker

- Årskontroll av STS kraner (ship to shore kran)

- Årskontroll av RTG kran (rubber tyres gantry kran)

- Årskontroll av spreaders / løfteåk

- Årskontroll av hjullastere

- Årskontroll av øvrige maskiner og utstyr

 

Vi utfører årskontroll / årlig sakkyndig kontroll i følgende fylker: Troms og Finnmark, Nordland, Trøndelag, Møre og Romsdal, Hordaland og Sogn og Fjordane (Vestland), Rogaland, Agder, Vestfold og Telemark, Buskerud, Akershus og Østfold (Viken), Hedmark og Oppland (Innlandet).

Kundeeksempel

Reparasjon og vedlikehold

Kalmar gir dere support i hele levetiden for dine Kalmar-maskiner. Uavhengig av om dere trenger en haste reparasjon eller ønsker forebyggende vedlikehold, så er vi aldri mer enn en telefonsamtale unna.

Vår tilkallingsservice dekker reparasjoner og forebyggende vedlikehold samt leveranse av reservedeler.

Finn din lokale supportkontakt.

Feilsøking og tjenester dere kan stole på

Det kan være vanskelig og tidkrevende å finne årsaken til en feil eller problem. Kalmars eksperter kommer raskt til bunns i saken og får dine maskiner raskt i drift. Vi har lang erfaring i å hjelpe kunder rundt om i hele verden med ulike servicebehov. Dette omfatter alle merker og typer av containerhåndteringsutstyr.

Er dere interessert i support 24/7 samt å maksimere drift og tilgjengeligheten for utstyret deres?

Finn ut hvordan en Kalmar Care servicekontrakt kan hjelpe dere.