Kontakt oss
Kontakt oss

Den raskeste veien fra skip til stabel

Kalmars shuttle carriers forbedrer terminalens flyt ved å avlaste ship-to-shore kran og operasjoner på driftsområdet. De er det ideelle horisontale transportsystemet for terminaler bygget opp rundt automatiske stablekraner (ASC) eller rubber tyred gantry (RTG). Et shuttle carriersystem øker effektiviteten betydelig fordi containeroverleveringen ikke krever at det må være både kran og transportmiddel tilstede samtidig. Kraner kan sette containere på bakken klar til å hentes fra buffersoner i stedet for å bruke verdifull tid på å plassere dem på trailere. Våre fire shuttle carriermodeller er alle laget for å hjelpe dere med å forbedre produktiviteten og kutte kostnadene ved terminalen. Våre klassiske modeller er utstyrt med en drivstoffgjerrig dieselmotor, støysvak drift og heisesystemet Smoothlift. Den elektriske modellens dieselelektriske drivsystem gir ypperlig drivstoffeffektivitet og lavt støynivå, og vår hybridmodell er utstyrt med et regenereringssystem som gjør om overflødig energi til gjenvinnbar elektrisk kraft. Sist men ikke minst er Kalmar AutoShuttle™ vår automatiserte løsning beregnet på å øke både sikkerheten og produktiviteten ved terminalen.

FastCharge™ Shuttle carrier

FastCharge™ Shuttle carrier

For første gang kan Kalmars elektrisk drevne shuttle carriers lades mens de brukes, med Kalmar FastCharge™.

AutoShuttle™

AutoShuttle™

Kalmar AutoShuttle™ kan strømlinjeforme driften deres og gjøre den enda mer konkurransedyktig. Andre viktige fordeler er blant annet lengre tid mellom hver service og så godt som ingen nedetid som følge av personskader. 

Hybrid shuttle carrier

Hybrid shuttle carrier

Kalmars hybrid shuttle carrier er verdens første ekte hybridtruck og er laget for å hjelpe dere med å redusere kostnader og forbedre bærekraften i driften deres

Elektrisk shuttle carrier

Elektrisk shuttle carrier

Kalmars elektriske shuttle carrier plasserer den aller nyeste, rene teknologien i hjertet av terminalens drift.

Klassisk shuttle carrier

Klassisk shuttle carrier

Kalmars klassiske shuttle carrier er konstruert for enkelt vedlikehold og har forlenget serviceintervall på opptil 1000 timer, slik at dere kan holde nedetiden på et minimum og får maksimal nytte av utstyret deres.