Kontakt oss
Kontakt oss

Straddle Carriers

Kalmar Straddle Carriers, for fremtidens havner.

Kalmar Straddle Carriers kan tilby deg en enkelt fleksibel løsning for containerhåndtering i dine operasjoner. Også kjent som Straddle Trucks eller Shuttles, Kalmar Straddle Carriers kan arbeide i hvilken som helst del av din havn, slik at du kan maksimere plassen du har og redusere dine kapitalkostnader, ettersom én løsning kan håndtere mange av dine containerhånterings problemer.

"

Reduser kollisjoner, ulykker og skader med kollisjonsvarslingssystemet for straddle carriers

Straddle Carriers for ende-til-ende terminaloperasjoner.

Når du trenger en enkelt løsning for alle dine containerhåndteringsbehov fra ende til annen, gir Kalmar Straddle Carriers deg den ultimate fleksibiliteten. Kalmar Straddle Carriers kan ikke bare operere effektivt i hvilken som helst del av din havn, men de kan også operere i gårder med hvilken som helst form. Dette lar deg optimalisere bruken av plassen du har tilgjengelig.

 

Straddle Carriers for shuttleoperasjoner.

Kalmar Straddle Carriers for shuttleoperasjoner gjør det mulig for deg å frakoble dine containerbevegelser fra kai til havn, slik at kranene dine alltid kan operere på sitt optimale beste. De er i stand til å plukke opp og plassere containere direkte på bakken, slik at andre kraner aldri må vente og er fri til å fortsette med sitt hovedarbeid, å flytte containere.

Kalmar Straddle Carriers gir deg fleksibiliteten fordi de kan:

 

  • Laste på og av lastebiler
  • Bære containere og stable dem opptil 1 over 3
  • Arbeide sømløst med andre kraner
  • Integreres i din jernbaneutveksling
  • Flytte containere til og fra kjølelagerstabler
  • Operere effektivt mellom ditt lager eller depot og havn.

 

Kalmar Straddle Carriers er svært miljø-effektive, produktive, pålitelige og sikre å operere.

 

mijø-effektiv: du har et valg av svært effektive kraftenheter fra vår nullutslipps Kalmar Elektrisk Straddle Carrier til vår Hybrid Straddle Carrier som kan kutte dine eksisterende utslipp med opptil 40% sammenlignet med tradisjonelt diesel utstyr.

Svært produktiv: Du kan håndtere to containere om gangen og stable opptil fire containere høyt, med løftekapasitet på opptil 60 tonn.

Pålitelig: Hver Kalmar Straddle Carrier er utstyrt med robuste mobile drivsystemer som er designet for å være pålitelige under tøffe arbeidsforhold.

Sikker: Kalmar Straddle Carriers har den sterkeste chassiset i industrien, med aktiv stabilitetskontroll som standard og nøkkelkomponenter beskyttet inne i chassiset. Med overlegen operatør synlighet og lett tilgjengelige servicepunkter, vil teamet ditt alltid være trygt og i kontroll.

Kalmar Straddle Carriers kan opereres manuelt eller automatiseres med Kalmar One Automation System og er tilgjengelig med et valg av forskjellige kraftkilder - du trenger bare å velge hvilken som er riktig for din virksomhet:

Kalmar AutoStrad™ er vår automatiserte containerhåndteringsstraddle carrier som lar deg velge nivået av automatisering som er riktig for dine terminaloperasjoner.

Kalmar Elektrisk Straddle Carrier produserer null utslipp ved kilden ettersom den har elektriske drivsystemer som bruker den nyeste litium-ion-batteriteknologien og kommer med CCS-lading som standard. Kalmar FastCharge™ er tilgjengelig som et alternativ og lar deg lade din straddle carrier opportunistisk mens den jobber i gården din.

Kalmar Hybrid Straddle Carrier bruker et regenerativt energisystem og stopp-start-teknologi som kan redusere drivstoffregningen og utslippene dine med opptil 40%.

Kalmar Straddle Carrier bruker en elektrisk-diesel-drivlinje som tilbyr høy ytelse og utmerket drivstoffeffektivitet.

 

ofte stilte spørsmål

Hva gjør en Straddle Carrier?

Kalmar Straddle Carriers kan plukke opp og plassere containere rundt i havnen din uavhengig av annet utstyr, noe som lar deg frakoble operasjonene dine mellom din kai- og havneoperasjoner.

Hva koster en Straddle Carrier?

Kostnaden for en Kalmar Straddle Carrier avhenger av dine behov og spesifikasjoner, for å motta et estimert kostnadsoverslag, vennligst snakk direkte med oss.

Hvor lang tid tar det å lade en elektrisk straddle carrier?

Hvis du har valgt å utstyre dine straddle carriers med Kalmar FastCharge, kan du lade utstyret ditt mens det arbeider i gården din. Hvis du bruker standard CCS-lader, er din straddle carrier klar til å operere i opptil 4 timer etter 45 minutters lading.

Har dere sluttet å bruke navnet Kalmar Shuttle Carrier?

Ja, vi har bestemt at alt vårt utstyr som tidligere ble omtalt som Kalmar Shuttle Carriers nå enhetlig vil bli kjent som Kalmar Straddle Carriers. Vi skiller mellom de to typene operasjoner: ende-til-ende operasjoner og shuttle-operasjoner.

Kundeeksempel