Kontakt oss
Kontakt oss

Straddle carriers

Kalmars straddle carriers er valgt av terminaloperatører over hele verden fordi disse truckene legger til rette for raskere skip-til-land-kranoperasjoner og mer effektiv drift på landsiden. Kalmarfamilien består av fire produkter og inkluderer vår klassiske modell – verdens mest populære straddle carrier. Vår elektriske straddle carrier gir ypperlig drivstoffeffektivitet og lavt støynivå, mens hybridmodellen er utstyrt med et regenereringssystem som gjør om overflødig energi til gjenvinnbar elektrisk kraft. Sist men ikke minst er Kalmar AutoStraddle™ vår automatiserte løsning beregnet på å øke både sikkerheten og produktiviteten ved terminalen.

FastCharge™ Straddle carrier

FastCharge™ Straddle carrier

For første gang kan Kalmars elektrisk drevne straddle carriers lades mens de brukes, med Kalmar FastCharge™.

AutoStrad™

AutoStraddle™

Kalmar AutoStraddle™ (AutoStrad) er den ideelle løsningen for mellomstore og store terminaler hvor høy utstyrsfleksibilitet og minimale lønnskostnader er viktige krav.

Hybrid straddle carrier

Hybrid straddle carrier

Kalmars hybrid straddle carrier er en ekte hybrid og en skikkelig fullblods maskin stappfull av aller nyeste teknologi som hoi gang og energi- og servicekostnadene nede.

Elektrisk straddle carrier

Elektrisk straddle carrier

Med Kalmars elektriske straddle carrier får dere fordelen med all den velprøvde ytelsen og sikkerheten som kjennetegner utstyr fra Kalmar, samt i tillegg overlegen drivstoffeffektivitet med lavt støynivå og lave utslipp.

Klassisk straddle carrier

Klassisk straddle carrier

Kalmars klassiske straddle carrier er verdens mest brukte straddle carrier.

TraPac, USA

Med en kombinasjon av forskjellige automatiseringsteknologier og spesialtilpasninger basert på terminalens fysiske begrensninger, har Kalmar sikret effektiv bruk av plassen samt optimalisert kapasitet for TraPac.

Les mer

Eurofos, Frankrike

Eurofos' containerterminal ved Marseille har satset på Sisu- og Kalmar-maskiner siden 1998.

Les mer

MSC PSA European Terminal (MPET), Antwerpen, Belgia

Havnen fokuserer på utvikling av bærekraften i driften og bestreber seg på å minimalisere kapitalbruken og driftskostnadene.

Les mer

Patrick Brisbane, Australia

Automatisering er den viktigste konkurransefordelen for Patricks containerterminal ved havnen i Brisbane, Australia.

Les mer