Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Elektrisk Straddle Carrier

Kalmar Elektriske Straddle carriers med null utslipp.

Den miljø-effektive Kalmar Elektriske Straddle Carrier-serien produserer null utslipp ved kilden og kan fungere som en ende-til-ende løsning i havner av hvilken som helst form eller som et shuttle-system mellom kaien og dine stabler. Du har et valg av batteri- og ladealternativer, med CCS-lading som standard. Dette gjør Kalmar Elektriske Carriers til den ideelle løsningen for fremtidens havner.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon FastCharge™ Straddle carrier
Stablehøyde (9'6)
Opptil 4 containere høyt
Løftekapasitet (kg)
40/50/60 tonn
Kraftenhet
Litium-ionbatteri
Heisesystem
Elektrisk vinsjwire
Høyenergibatteri
45 minutters lading, 240 minutters drift
Høypowerbatteri
5-6 minutters lading, 45-50 minutters drift
Teknisk informasjon FastCharge™ Straddle carrier
Stablehøyde (9'6)
Opptil 4 containere høyt
Kraftenhet
Litium-ionbatteri
Heisesystem
Elektrisk vinsjwire
Høyenergibatteri
45 minutters lading, 240 minutters drift
Høypowerbatteri
5-6 minutters lading, 45-50 minutters drift

Reduser kostnadene og utslippene dine.

Elektrisk drevne straddle carriers er raskere og enklere å vedlikeholde ettersom de har færre bevegelige deler og kan redusere drivstoffregningen din, ettersom elektrisk drevne løsninger er utslippsfrie og vanligvis mer kostnadseffektive enn tradisjonelt drevne straddle carriers.

Med Kalmar Charge Family får du et valg av batteri- og ladealternativer.

Elektrisk drevne løsninger er vanligvis tilgjengelige som en one-size-fits-all, som du må bygge din virksomhet rundt. Ikke lenger, da vårt tilbud gir en fleksibel løsning som enkelt kan tilpasses dine behov. Med Kalmar får du et valg av batteri- og ladealternativer.

Batterialternativer:

Høyenergibatteri. En batteriløsning med høy energikapasitet som kan gi halv-skift autonomi mellom lading. Med et høyenergibatteri kan du planlegge batteriladingen for å samsvare med operatørpauser gjennom et standard CCS-ladepunkt, noe som vil holde utstyret ditt i drift uten behov for lading mellom planlagte pauser.

Høypowerbatteri. En batteriløsning optimalisert for høyeffekt lading som kan lades på få minutter med en Kalmar FastChargetm ladestasjon, uten at operatøren forlater førerhuset. Med et høypowerbatteri kan du operere utstyret ditt 24/7 ved å bruke operasjonelle ventetider til mulighetslading av batteriet ditt.

Ladealternativer:

CCS-lading.  Alle Kalmar Elektriske Straddle Carriers kan lades med en standard CCS-ladeenhet, enten levert gjennom Kalmar eller andre produsenter. Disse kan plasseres nær pause- eller ventesoner, hvor det er mest praktisk å lade utstyret ditt.

Kalmar FastCharge™. Kalmar FastCharge™ System bruker strategisk plasserte pantografladestasjoner for å mulighetslade batteriet ditt raskt under pauser i din vanlige arbeidsflyt, slik at straddle carrieren din kan holde seg i drift for et fullt skift. CCS-lading på en FastCharge-stasjon er tilgjengelig som et alternativ, hvis nødvendig.

Kalmar tilbyr en rekke støtteprodukter som kan forbedre dine samlede operasjoner:

Kalmar Charge Optimiser. Kalmar Charge Optimiser tildeler automatisk ladingsoppgaver til utstyrsoperatøren, for å unngå køer ved ladestasjoner og sikre høyest mulige utnyttelsesrater ved dine ladepunkter.

Kalmar Insight - Energi Modul. Gir sanntids operasjonsdata for din utstyrsflåte. Energi Modulen lar deg overvåke batteriladestatusen for hver av dine elektrisk drevne straddle carriers og gir større synlighet til ladingsnøkkelindikatorer.

Kalmar One - Flåteoptimaliserer. KalmarOne Fleet Optimiser-modulen gir jobbplanlegging og utkalling i automatiserte terminaler. Vår Fleet Optimiser er i stand til å tildele ladingsoppgaver for automatisert utstyr for å minimere forsinkelser og bruke hvert ladepunkt så effektivt som mulig. Denne tjenesten er tilgjengelig for Kalmar AutoStrad™ bare.

Hvorfor velge en Kalmar Straddle Carrier?

 

  • Kalmar Straddle Carriers er svært produktive ettersom de kan håndtere opptil to containere om gangen og stable opptil fire containere høyt, med løftekapasitet på opptil 60 tonn
  • Kalmar Straddle Carriers har den sterkeste rammen i bransjen 
  • For manuelle operasjoner er våre Straddle Carriers utstyrt med en ergonomisk utformet kabin som setter alt innen enkelt rekkevidde for operatørene dine
  • Alle våre straddle carriers er enkle og trygge å vedlikeholde og har serviceintervaller på opptil 1 000 timer
  • Operatørene dine vil alltid være trygge og i kontroll, ettersom hele vår serie med straddle carriers er utstyrt med et aktivt stabilitetskontrollsystem som kontinuerlig overvåker hastighet, svingradius og spredningsposisjon og hindrer akselerasjon av din straddle carrier når det er nødvendig
  • Alle våre straddle carriers har også et vinsjtau heisesystem med kun åtte trinser, noe som gjør dem svært effektive, tryggere og enklere å vedlikeholde enn andre løftesystemalternativer.