Kontakt oss
Kontakt oss

Truckservice

Service på gaffeltruck og alt av maskiner og utstyr uansett merke. 

Våre dyktige serviceteknikere kan utføre både forebyggende vedlikehold og hjelp i alle situasjoner. Regelmessig truckservice er lønnsom fordi du kan unngå uforutsett driftsstopp og reparasjonskostnader. Vi utfører service på alt av maskiner og utstyr uansett merke. Ring oss gjerne for en gjennomgang.

Ved forebygggende truckservice kan deler byttes før de blir defekte og du kan unngå omfattende skade. Reparasjonskostnader kan i enkelte tilfeller blir svært høye. Vurder derfor en av våre serviceavtaler for å unngå uventede driftsstopp og store kostnader.

Kalmar truckservice hjelper deg å øke produktivitet og sikkerhet på arbeidsplassen. Din sikkerhet er vår høyeste prioritert.Om du ikke utfører jevnlig truckservice, kan det oppstå ekstra skader og ulykker. Ta kontakt med oss i dag så kan vi ivareta service og vedlikehold på en optimal og sikker måte.

 

Vi tilbyr service på gaffeltruck og alt av maskiner og utstyr uansett merke

Truckservice ved skade eller uhell

Truckservice som planlagt vedlikehold

Truckservice ved uforutsett driftsstopp

Truckservice som forebyggende vedlikehold (basert på timestand)

Truckservice i forbindelse med sakkyndig kontroll / årskontroll

Truckservice for å få en status-/tilstandrapport på maskiner

Truckservice for oppgradering av software og korrigerende forbedringer

Truckservice for å redusere slitasje og dieselforbruk med Kalmar Insight

 

Vi utfører service i alle fylker: Troms og Finnmark, Nordland, Trøndelag, Møre og Romsdal, Vestland (Hordaland og Sogn og Fjordane), Rogaland, Agder, Vestfold og Telemark, Buskerud, Viken (Akershus og Østfold), Oslo, Innlandet (Hedmark og Oppland).

Kalmar Care - Servicekontrakter skreddersydd til din virksomhet.

Ingen virksomheter er helt like og ingen operasjoner heller. Vi utfører service på alt av maskiner og utstyr uansett merke. Dette gjør det svært enkelt for deg å få en serviceavtale som dekker din virksomhet sine behov. Det kalles Kalmar Care

 

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker tilbud på service av maskiner og utstyr.

 

Reparasjon og vedlikehold

Kalmar gir dere support i hele levetiden for dine Kalmar-maskiner. Uavhengig av om dere trenger en haste reparasjon eller ønsker forebyggende vedlikehold, så er vi aldri mer enn en telefonsamtale unna.

Vår tilkallingsservice dekker reparasjoner og forebyggende vedlikehold samt leveranse av reservedeler.

Finn din lokale supportkontakt.

Feilsøking og tjenester dere kan stole på

Det kan være vanskelig og tidkrevende å finne årsaken til en feil eller problem. Kalmars eksperter kommer raskt til bunns i saken og får dine maskiner raskt i drift. Vi har lang erfaring i å hjelpe kunder rundt om i hele verden med ulike servicebehov. Dette omfatter alle merker og typer av containerhåndteringsutstyr.

Er dere interessert i support 24/7 samt å maksimere drift og tilgjengeligheten for utstyret deres?

Finn ut hvordan en Kalmar Care servicekontrakt kan hjelpe dere.