Kontakt oss

Sakkyndig kontroll

Periodisk sakkyndig kontroll av maskiner og utstyr

Vi kontrollerer at dine maskiner er i henhold til gjeldende forskrifter med hensyn til sikkerhet. Kravet er at sikkerhetskontrollen gjennomføres en gang per år.

Kontrollen blir gjennomført av våre dyktige serviceteknikere som har inngående kunnskap og riktig verktøy. Vi kan hjelpe deg med kotroll av alle ulike merker av maskiner.

Periodisk sakkyndig kontroll gir økt beskyttelse for både mennesker og selve maskinen gjennom bedret driftssikkerhet. Periodisk kontroll reduserer faren for følgeskader og gjør at man kan utebdre eventuelle mangler før det oppstår kostbare reparasjoner. 

Tilkallingsreparasjon og -vedlikehold

Kalmar gir dere support i hele levetiden for ditt Kalmar-utstyr. Uavhengig av om dere trenger en hastereparasjon eller bare ønsker ekstra vedlikeholdsekspertise, så er vi aldri mer enn en telefonsamtale unna.

Vår tilkallingsservice dekker opprettende og forebyggende vedlikehold samt leveranse av reservedeler.

Finn deres lokale supportkontakt.

Feilsøking og eksperttjenester dere kan stole på

Det kan være vanskelig og tidkrevende å finne årsaken til en feil eller defekt. Kalmars eksperter kommer til bunn i saken og får utstyret ditt raskt opp å gå igjen. Vi har lang erfaring i å hjelpe kunder rundt om i hele verden med sine servicebehov for alle merker og typer av containerhåndteringsutstyr.

Er dere interessert i support 24/7 samt å maksimere tilgjengeligheten for utstyret deres?

Finn ut hvordan en Kalmar Care servicekontrakt kan hjelpe dere.