Kontakt oss

Sakkyndig kontroll / årskontroll av gaffeltruck og andre maskiner

Årlig sakkyndig kontroll / årskontroll av gaffeltruck samt andre maskiner og utstyr

Vi kan utføre sakkyndig kontroll på alle dine maskiner i henhold til gjeldende forskrifter med et ekstra fokus på sikkerhet. Kravet er at sakkyndig kontroll gjennomføres en gang per år.

Sakkyndig kontroll blir gjennomført av våre dyktige serviceteknikere som har inngående kunnskap og riktig verktøy. Vi kan hjelpe deg med sakkyndig kontroll på gaffeltruck av alle merker og vi gjennomfører også sakkyndig kontroll på andre typer maskiner.

Periodisk sakkyndig kontroll gir økt beskyttelse for både mennesker og selve maskinen gjennom bedret driftssikkerhet. Periodisk sakkyndig kontroll reduserer faren for skader og gjør at man kan utebdre eventuelle mangler før det oppstår kostbare reparasjoner. 

Ring oss i dag for å avtale sakkyndig kontroll / årskontroll på gaffeltruck eller dine andre maskiner.

Tilkallingsreparasjon og -vedlikehold

Kalmar gir dere support i hele levetiden for ditt Kalmar-utstyr. Uavhengig av om dere trenger en hastereparasjon eller bare ønsker ekstra vedlikeholdsekspertise, så er vi aldri mer enn en telefonsamtale unna.

Vår tilkallingsservice dekker opprettende og forebyggende vedlikehold samt leveranse av reservedeler.

Finn deres lokale supportkontakt.

Feilsøking og eksperttjenester dere kan stole på

Det kan være vanskelig og tidkrevende å finne årsaken til en feil eller defekt. Kalmars eksperter kommer til bunn i saken og får utstyret ditt raskt opp å gå igjen. Vi har lang erfaring i å hjelpe kunder rundt om i hele verden med sine servicebehov for alle merker og typer av containerhåndteringsutstyr.

Er dere interessert i support 24/7 samt å maksimere tilgjengeligheten for utstyret deres?

Finn ut hvordan en Kalmar Care servicekontrakt kan hjelpe dere.