Kontakt oss

Truckservice

Truckservice på alt av maskiner og utstyr uansett merke. 

Vår truckservice kan hjelpe deg både med forebyggende vedlikehold og hjelp i akutte situasjoner. Regelmessig truckservice gjør at du kan unngå driftsstopp og reparasjonskostnader. Vi utfører service på alt av maskiner og utstyr uansett merke.

Ved Kalmar truckservice kan deler byttes før de blir defekte og du kan unngå omfattende skade. Reparasjonskostnader kan i enkelte tilfeller blir svært høye. Vurder derfor en av våre Kalmar Care serviceavtaler for å unngå uventede driftsstopp og store kostnader.

Kalmar truckservice hjelper deg å øke produktivitet og sikkerhet på arbeidsplassen. Din sikkerhet er vår høyeste prioritert.Om du ikke utfører jevnlig truckservice, kan både skader og ulykker oppstå. Ta kontakt med oss i dag så kan vi ivareta service og vedlikehold på en optimal og sikker måte.

Kalmar Care - Servicekontrakter skreddersydd til din virksomhet.

Ingen virksomheter er helt like og ingen operasjoner heller. Vi utfører service på alt av maskiner og utstyr uansett merke. Dette gjør det svært enkelt for deg å få en serviceavtale som dekker din virksomhet sine behov. Det kalles Kalmar Care

 

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker tilbud på service av maskiner og utstyr.

 

Tilkallingsreparasjon og -vedlikehold

Kalmar gir dere support i hele levetiden for ditt Kalmar-utstyr. Uavhengig av om dere trenger en hastereparasjon eller bare ønsker ekstra vedlikeholdsekspertise, så er vi aldri mer enn en telefonsamtale unna.

Vår tilkallingsservice dekker opprettende og forebyggende vedlikehold samt leveranse av reservedeler.

Finn deres lokale supportkontakt.

Feilsøking og eksperttjenester dere kan stole på

Det kan være vanskelig og tidkrevende å finne årsaken til en feil eller defekt. Kalmars eksperter kommer til bunn i saken og får utstyret ditt raskt opp å gå igjen. Vi har lang erfaring i å hjelpe kunder rundt om i hele verden med sine servicebehov for alle merker og typer av containerhåndteringsutstyr.

Er dere interessert i support 24/7 samt å maksimere tilgjengeligheten for utstyret deres?

Finn ut hvordan en Kalmar Care servicekontrakt kan hjelpe dere.