Kontakt oss
Kontakt oss

Ny Kalmar-truck for håndtering av tomme containere på CDM.

"Jeg anbefaler gjerne denne maskinen til andre selskaper, den er virkelig en av de beste." Kranfører, CDM

Løsningen Containerterminaler

Kranførere på CDM (Container Depot Munchen) setter stor pris på effektiviteten og komforten til Kalmars nye truck for håndtering av tomme containere.

Flere valg, mer effektiv og bedre førerkomfort.

CDM som ble grunnlagt i 1978, er et av Tysklands første containerdepot i ///innlandet, og håndterer mer enn 70 000 containere per år. De lagrer, vedlikeholder, flytter, leier og selger containere, og er den travleste containerterminalen i Munchen.

Oppgaven

CDMs virksomhet har økt eksponentielt de siste årene, noe som har lagt mer press på utstyret og sjåførene. Den nåværende maskinparken består av en eldre generasjon med Kalmars trucker til håndtering av tomme containere samt reachstackere. CDM prøver nå å styrke og oppdatere maskinparken med mer effektive maskiner med en enestående sjåførkomfort og sikkerhet. 

Løsningen

For å løse CDMs utfordring leverte Kalmar sin første nye truck i G-generasjonen for håndtering av tomme containere, til anlegget i september 2016. Den nye trucken for håndtering av tomme containere kan flytte to 20-40 fots containere om gangen, eller én enkelt større container. Med en maksimal løftekapasitet på 10 tonn kan den stable en høyde på opptil ///8/7. Den nye maskinen har markedsledende løfte- og senkehastigheter og er utstyrt med vår ergonomisk utformede EGO-førerhytte for optimal førerkomfort. 

Resultatet

CDM og deres kranførere er svært fornøyd med sin nye truck for håndtering av tomme containere. De har merket en stor forbedring i løftehastighet og bevegelser rundt på anlegget. Operatørene føler at den nye maskinen er sikrere å kjøre, og komforten og den forbedrede synsvidden fra førerhytten gjør den til den mest populære maskinen i CDMs maskinpark.