Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og tilby økt funksjonalitet. Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmars mobile utstyr og vedlikeholdstjeneste holder hjulene i gang på ECT

Kalmars mobile utstyr sikrer produktivitet ved ECTs innlandsterminaler 

European Container Terminals (ECT) har 13 Kalmar reachstackers fire trucker for håndtering av tomme containere ved sine innlandsterminaler, alle dekket av en fem års vedlikeholdsavtale. Utstyret sørger for høy løftekapasitet og fremragende miljøytelse.

Oppgaven

Som Europas ledende godshåndterer krever ECT utstyrsløsninger som oppfyller de siste utslippsstandardene uten at det går på bekostning av ytelse eller drivstoffeffektivitet. De er allerede en god gammel kunde av Kalmar og godt kjent med de overlegne miljø- og produktivtetsfordelene våre løsninger gir, og nå ønsket de å oppgradere maskinparken ved sin innlandsterminal til siste generasjon Kalmar-utstyr.

Løsningen

ECTs maskinparkoppgradering innebærer innkjøp av 13 Kalmar reachstackers – modellene DRF450-60S5 og DCF100-45E7 – og fire Kalmar DCF90-45E6 trucker for håndtering av tomme containere.

Resultatet

ECTs reachstackers er utstyrt med en rent-gående Volvo-motor som slipper ut nærmest null NOx og skadelige partikler uten at det går utover kapasiteten eller produktiviteten. Den store modellen DRF 450-60S5 som ECT har valgt, kan den vise til en løftekapasitet på 45 000 kg, jevn automatisk giring og smarte betjeningskontroller.