Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar-kraner øker effektiviteten i Evyapport

Vi investerte i disse kranene for å øke vårt forretningsvolum for høykapasitets fartøy, i tillegg til å utnytte anlegget vårt fullt ut. Barış Yerge, Salgs- og markedsføringssjef, Evyapport

Løsningen Containerterminaler

Kalmar leverte to kaikraner til den ledende tyrkiske havnen Evyapport i forbindelse med et stort prosjekt for å utvide containerdriften på havnen. Ved hjelp av kranene økte havnen sin årlige behandlingskapasitet fra 400 000 til 750 000 TEU.

Kalmar-kraner øker effektiviteten i Evyapport

Oppgaven

Evyaport ligger nær to av Tyrkias mest industrialiserte provinser: Kocaeli og Istanbul. Selv om den bare er åtte år gammel, har havnen raskt blitt en av Tyrkias ledende terminaler. For å kunne tilby enda bedre tjenester og øke kapasiteten, investerte Evyapport over 80 millioner USD i en stor utvidelsesplan som involverte etablering av nye transportforbindelser og innkjøp av nytt utstyr, inkludert to Kalmar kaikraner.

Løsningen

Kranene ble satt i drift i september 2011, og bidro til å effektivisere Evyapport gjennom kortere omlastingstider for skipene og økt behandlingskapasitet. De optimaliserte vinsjhastighetene er presise og effektive med minimalt energiforbruk. Fordi de opererer uten hydraulikk, er de også pålitelige, sikre og enkle å vedlikeholde. Eyapports utstyrsflåte inkluderer også Kalmar RTG-kraner, reachstackere, tomcontainertrucker og gaffeltrucker.

Resultatet

Kalmar-kaikranene bidro til at Evyapport nådde sitt mål om å øke den årlige behandlingskapasiteten fra 400 000 TEU til 750 000 TEU innen 2013. Vi investerte i disse kaikranene for å øke forretningsvolumet av høykapasitets fartøy fra linjebyråer som virkelig mener at tid er penger, samt for å få maksimalt ut av anlegget vårt" sier Barış Yerge, salgs- og markedsføringssjef hos Evyapport.