Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Care hjelper svensk terminal med levering av gods

Vi har tillit til at Kalmar sørger for optimal produksjonskapasitet når vi trenger det. Stig Wahlstedt, CEO, Gävle Container Terminal

Tilbud:

Tjenester
Løsningen Containerterminaler

Pålitelig vedlikehold døgnet rundt eliminerer ikke-planlagt nedetid, kutter kostnader og sparer tid ved Sveriges mest teknisk avanserte terminal.

 

Navn:

Gävle Container Terminal (GCT)

 

Terminalområde:

77 000 m2

Sted:

Gävle, Sverige

 

Gjennomstrømning:

 160 000 TEU-er

Eiere:

Noor Holding 80 %, Gävle Stadshus AB 20 % 

 

Flåte:

 4 Kalmar reachstackere, 1 Kalmar tom container-håndterer, 1 Kalmar terminaltraktor 

Medarbeidere:

28 

 

 

 

Holder godset i bevegelse ved Sveriges mest avanserte containerterminal

Oppgaven

Gävle Container Terminal (GCT) – Sveriges tredje største containerhåndteringsfirma – trengte en pålitelig servicepartner til sin sofistikerte flåte for å opprettholde sitt omdømme som pålitelige og kostnadseffektive.

  • Ambisiøst mål om å ha minst tre maskiner i drift på ukedager og to i helgene.
  • Behov for at egne medarbeidere fokuserte på kjernekompetansen, ikke på vedlikehold.
  • GCT hadde behov for omfattende support for å optimalisere produksjonskapasiteten.

Løsningen

GCTs skreddersydde Kalmar Care-kontrakt sikrer at maskinparken holdes i optimal funksjonell stand til enhver tid. Kalmar Optimal Care garanterer tilgjengelighet døgnet rundt ved å ta i bruk Kalmars tekniske kapasitet og profesjonelle vedlikeholdsadministrasjon. Kontrakten dekker rutinemessig service utført av Kalmars ekspert-serviceteknikere samt rådgivningstjenester og reservedelsupport.

Resultatet

GCT sparer både tid og penger på å outsource vedlikeholdet til Kalmar. Det garanterte servicenivået sørger for at GCTs egne medarbeidere kan fokusere på å levere uovertruffen kundeservice. Den flate årlige vedlikeholdsraten forbedrer prognosen og optimaliserer ytelsen. Pålitelig 24-timers service er en av hovedfordelene som kunden setter høyt.

Støttet opp av ekspertservice og -reservedeler har Kalmars ekspertsupport hjulpet GCT i å befeste sin posisjon som en teknologiske forløper i bransjen.