Kontakt oss
Kontakt oss

Jempsons, UK

"Vi visste at de nye traktorene ville passe inn i anlegget, og nå betjenes hele vår maskinpark på samme måte, noe som er en stor fordel for førerne våre." MARK CHAMBERLAIN, MANAGING DIRECTOR, JEMPSONS

Jempsons er et suksessrik, uavhengig britisk fraktselskap som har blitt en av de største transportforetakene i Storbritannia med mer enn 100 års erfaring.

Kraftig løsning for effektiv lasting.

Det ledende fraktselskapet John Jempson & Son Ltd (Jempsons) hjelper kundene sine med å kontinuerlig styrke deres håndteringeffektivitet, gjennom sikre og effektive distribusjonsstraktorer som hever den pågående ytelsen.

Oppgaven

Det privateide selskapet Jempsons, etablert i 1866, holder til i Rye, East Sussex, og har en maskinpark på 85 kjøretøy og 160 trailere.

Etter en boom i bransjen de siste fem årene, satser Jempsons hele tiden på å tilby både eksisterende og nye kunder tjenester av høy kvalitet. Dette inkluderer innkjøp av nytt utstyr og utskifting av maskinparken for å sikre at tjenesten som leveres er så effektiv som over hodet mulig.

Britiske Gypsum, en av Jempsons største kunder, er Storbritannias ledende produsent av innendørs bekledningssystemer. Jempsons leverer en flåte med distribusjonstraktorer til bruk ved British Gypsums produksjonsanlegg i Robertsbridge, East Sussex, hvor det produseres og kjøres ut gipsplater.

Mark Chamberlain, managing director ved Jempsons, forklarer: "British Gypsum bruker distribusjonstraktorer, eller "shunter" som vi kaller dem, til lasting og lossing av leveranser på 45-fots sidegardinhengere rundt om på anlegget deres."

Løsningen

Etter først å ha sjekket med andre større leverandører av spesialutstyr, kontaktet Jempsons det ledende containerhåndteringsfirmaet Kalmar for levering av tre nye distribusjonstraktorer for å oppdatere British Gypsums gamle maskinpark og sørge for at kjøretøyene var så sikre og produktive som mulig.

Det var Kalmars evne til å levere en skreddersydd, helautomatisert maskinpark som gjorde utslaget. Maskinparken består av tre Kalmar TT612d distribusjonstraktorer konstruert for effektiv og produktiv drift på terminalanlegget. Disse maskinene er beregnet for rask håndtering av trailere, lave driftskostnader, fremragende manøvrerbarhet og overlegen førerergonomi.

Løsningen var å utstyret den nye maskinparken med en kontraktsfestet leieavtale, leaset av Jempsons fra Kalmar i en periode på 5 år. Alle Kalmars distribusjonstraktorer er spesialbygget for den spesifikke oppgaven de skal utføre og flåten tilbyr forbedringer i betjening, brukervennlighet og sist men ikke minst helse og sikkerhet.

Resultatet

Med en sterk relasjon bygget opp gjennom tidligere erfaring med og bruk av Kalmar-utstyr på andre British Gypsum-anlegg, mente Jempsons at Kalmars maskiner var et naturlige valget da de var på jakt etter nytt utstyr.

Når det gjelder fordelene som følger med dette utstyrskjøpet sier Mark: "Vi visste at de nye traktorene ville passe inn i anlegget, og nå betjenes hele vår maskinpark på samme måte, noe som er en stor fordel for førerne våre."

Andre fordeler med Kalmars maskiner er enklere betjening, større pålitelighet og full automatisering, og at førerne nå er helt med på notene når det gjelder bruk av effektive, mer produktive og svært manøvrerbare traktorer.