Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Complete Care maksimerer oppetiden ved SCA Rotterdam

Kalmar Complete Care er en omfattende pakkeløsning med servicesupport som gir oss bekymringsfri drift. Vi satser på Kalmars ekspertise for å sikre optimal produktivitet med våre maskiner. Roelf Buist, SCA Managing Director, Rotterdam

Tilbud:

Tjenester
Løsningen Containerterminaler

Omfattende Kalmar Complete Care service and vedlikehold for to skip-til-land-lossekraner maksimerer oppetiden ved en av Europas travleste og raskest voksende terminaler.

 

Navn:

SCA Logistics B.V.

Sted:

Rotterdam, Nederland

 

Kalmar Complete Care sørger for at SCA Logistics' STS-kraner fungerer som de skal i Rotterdam

Oppgaven

SCA Logistics B.V. sin terminal i Rotterdam håndterer et bredt spekter av fartøyer, inkludert RoRo- og containerskip. Havnen i Rotterdam har det høyeste antallet av containeravganger i Europa, og SCAs virksomhet vokser jevnt og trutt. "Gjennomstrømningen av containere som vi håndterer øker, så det er helt avgjørende at vi har det rette utstyret og de rette serviceløsningene på plass for å maksimere vår oppetid," sier Roelf Buist, SCA Managing Director, Rotterdam.

Løsningen

SCA Logistics fornyet sin treårskontrakt med Kalmar for å opprettholde fullverdig service og vedlikehold av to skip-til-land-lossekraner (STS) fra Kalmar. Pakkeløsningen Kalmar Complete Care sørger for alt arbeid og alle deler som trengs for å levere et komplett vedlikeholdsprogram for kranene. Det består av alle vedlikeholdsrelaterte oppgaver, fra planlegging til utføring, samt leveranse av reservedeler og 24/7 tilkallingssupport.

Resultatet

Buist sier at Kalmars service oppfyller SCAs behov til punkt og prikke. "Service er i aller høyeste grad en menneskelig faktor, og Kalmars tekniske team viser regelmessig at de fullt ut forstår våre prioriteringer. Ettersom vi ikke har vår egen tekniske avdeling, satser vil på at Kalmars ekspertise sikrer optimal maskinproduktivitet. Vi har gitt Kalmar vår tillit i de siste fem årene, og det har fungert fantastisk bra."