Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar SmartPort øker effektiviteten ved SSA Marine, Long Beach

Port of Long Beach, SSA Marine, Long Beach, California, USA

Hele spekteret av SmartPort-løsninger for prosessautomatisering bidrar til å redusere kostnader, øke effektiviteten og forbedre sikkerheten ved den avanserte nordamerikanske terminalen.

Øker effektiviteten og forbedrer sikkerheten ved SSA Marine, Long Beach

Oppgaven

SSA forventer økte volumer ved sin terminal i Long Beach, og har av den grunn innsett at prosessen med å legge inn data manuelt for å identifisere containere og innhenting av deres plassering på oppstillingsplassen er hemmende for produktiviteten. Automatisk sporing av containerbevegelser samt innhenting og rapportering av plassering ville føre til betydelig raskere flytting av containere.

Løsningen

Kalmar SmartQuay sikrer at containerne identifiseres ved lasting eller lossing av kjøretøyer, og matcher dem med containerhåndteringsutstyret som mottar eller leverer dem. Posisjonen til alt utstyr og alle containere på anlegget spores ved hjelp av SmartStack som sikrer nøyaktig registrering og oversikt. Alle operasjoner i forbindelse med trafikk inn og ut av portene automatiseres ved hjelp av sporing av vogntog ved portene ved hjelp av SmartTrucks.

Resultatet

Den kombinerte SmartPort-løsningen or prosessautomatisering forbedrer sikkerheten samtidig med at den reduserer kostnadene og øker hastigheten og presisjonen i operasjonene. Dette har bidratt til å styrke SSA Marines Long Beach terminals posisjon som en av de mest avanserte terminalene i USA. Investeringen i SmartPort-løsninger har betalt seg på mindre enn 12 måneder.