Dette nettstedet anvender informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og tilby økt funksjonalitet. Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Gloria reachstackers leverer i Stockholm havn

"Serviceavtalen gir oss mye større frihet og fleksibilitet. Vi kan enkelt øke eller redusere antallet kjøretøy." Torbjörn Persson, Chief Operating Officer, Container terminal

Løsningen Containerterminaler

Stockholm havn, en av de fem største containerhavnene i Sverige, ønsket seg en oppgradert maskinpark, bedre arbeidsmiljø for førerne og redusert drivstofforbruk. Alt det fikk de – og mye mer.

 

Navn:

Stockholms Hamnar, containerterminal

Sted:

Stockholm, Sverige

Medarbeidere:

17

Kalmar-maskiner

5 Gloria, fire alltid tilgjengelige

Stockholm havn har store forventninger til Kalmars Gloria reachstackers

Oppgaven

Til tross for at Stockholm containerhavn er den fjerde største i Sverige, ligger en på et bitte lite område på nydyrket mark midt i Sveriges hovedstad, og plassen er mildt sagt en utfordring. I tillegg hadde terminalen reachstackere av forskjellige merker, på forskjellige stadier i livssyklusen, i tillegg var de for det meste gamle og ikke spesielt velholdte.

Av de fem reachstackerne i maskinparken må minst fire være funksjonell stand for å holde driften i gang. Med Mediterranean Shipping Company, verdens nest største containerselskap, som ny kunde, var det på tide med en full oppgradering.

Løsningen

Ved lanseringen av en plan for erstatning av utstyr, valgte havnens ledelse å fokusere på en helt ny flåte med reachstackers Kalmars DRG reachstackers, Gloria, ble valgt på grunn av deres høye produktivitet, førerkomfort og ergonomi i tillegg til lave totale livsløpskostnader (TOC). Leveransen bestod også av en serviceavtale som maksimerer utstyrets tilgjengelighet til et avtalt nivå på fire enheter.

Serviceavtalen inkluderer nye dekk og alt nødvendig servicepersonell, mens havnen vil selv dekke kostnader til drivstoff, et område som de håper de nye Gloria reachstackers kan hjelpe dem med.

Gloria er dessuten mer miljøvennlige og den nye førerhytten vil gjøre førernes arbeid på den ujevne nydyrkede marken enklere.

Resultatet

Kalmars G-generasjon Gloria reachstackers er drivstoffgjerrige – og det er viktig både når det gjelder å holde drivstoffkostnadene nede og av miljøhensyn. Med alle truckene i samme tidlige fase av livssyklusen, og av samme fabrikat, kan denne havnen, som utelukkende bruker reachstackere, være trygge på at maskinparken deres vil holde hjulene i gang dag ut og dag inn.

Lav og forutsigbar TCO i hele levetiden gjør planleggingen enklere og eliminer uforutsett hendelser for havnen rett nede i gaten. Dersom behovet melder seg, kan de enkelt utvide avtalen med flere reachstackers