Kontakt oss
Kontakt oss

TADARSA betrodde Kalmar jobben

Kalmar hadde et ypperlig konsept og forslag, og teamet deres var enestående fra start til slutt. De oppfylte spesifikasjonene våre på alle tenkelige måter, og de to Super Gloriaene vil ha stor betydning for virksomheten vår. Samuel Iglesias, DIRECTOR TADARSA LOGISTICS S.L.

 

To Kalmar Gloria DRG1300-92ZX-reachstackers, de største reachstackerne som noensinne er bygd, hjelper Tadarsa Logistics S.L. å flytte gigantiske vindturbinseksjoner i Avilés i Spania.

 

 

Navn:

Tadarsa Logistics S.L.

 

Kalmar-maskiner:

To Kalmar Gloria DRG1300-92ZX
reachstackers og fire Kalmar DRF450

reachstackers i Spania.

To Kalmar DRF450-
reachstackers i Brasil.

Sted:

Avilés, Spania

 

 

 

Medarbeidere:

42 i Tadarsa Logistics S.L.

2000 i GRUPO DANIEL ALONSO

 

 

 

TADARSA betrodde Kalmar jobben

Tadarsa Logistics S.L. leverer en komplett logistikktjeneste med global rekkevidde. Det er del av Daniel Alonso Group, som har mer enn 50 års erfaring i blant annet utvikling og produksjon av stålrørstrukturer, trykkbeholdere og store metallstrukturer, stålbehandling og logistikkadministrasjon og lagring av sluttprodukter.

Oppgaven

 Tadarsa driver virksomhet på et 20 000 m² stort produksjonsområdet mindre enn 1 km fra havnen i Avilés i Nord-Spania. Tadarsa kontaktet Kalmar fordi de hadde behov for utstyr som kunne løfte tunge vindturbinseksjoner, som kan veie opp til 260 tonn. "Vi valgte å samarbeide med Kalmar fordi de er et velrenommert globalt selskap, og vi kunne ikke overlate en slik mammutoppgave til noen andre, sier Samuel Iglesias, direktør i TADARSA LOGISTICS S.L.

Løsningen

Kalmar tok imot utfordringen med et forslag til verdens største reachstacker. "Denne bestillingen innebar en teknisk utfordring som vi svært gjerne tok på oss. De trengte en reachstacker til å håndtere et kritisk bruksområde, og dette krevde at vi utviklet
den største maskinen som noensinne er bygd," sier Stefan Johansson, direktør for salg og markedsføring i Kalmar Reachstackers and Empty Container Handlers. 

Kalmar leverte to Super Gloria-reachstackers som kunne løfte en rekordvekt på 130 tonn. Den forrige verdensrekorden ble satt av Kalmar i Sverige i 2014, da en reachstacker løftet 103 tonn. Tadarsas to Super Gloriaer har imidlertid nå utvidet kapasiteten mer enn noen tidligere reachstacker til industribruk.

Resultatet

Tadarsa er strålende fornøyd med sluttresultatet. "Kalmar hadde et ypperlig konsept og forslag, og teamet deres var enestående fra start til slutt. De oppfylte spesifikasjonene våre på alle tenkelige måter, og de to Super Gloriaene vil ha stor betydning for virksomheten vår," sier Samuel Iglesias.