Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmars fullservice vedlikehold bidrar til Transnets suksess

Vedlikehold er en av bærebjelkene i driften, og det å få ekspertise levert på kontraktsbasis fra en tredjepart sikrer konsistent høyt nivå. Siya Mhlaluka, General Manager, Transnet Port Terminals, Eastern Cape Region

Tilbud:

Tjenester
Løsningen Containerterminaler

Omfattende vedlikeholdstjenester maksimerer utstyrets tilgjengelighet, sikkerhet og kundeservicekvalitet ved den raskt voksende afrikanske terminalen.

Sikrer produktivitet i Port of Ngqura, Sør-Afrika

Oppgaven

Port of Ngqura er Afrikas dypeste containerterminal og et knutepunkt for last til Sør-Afrika, resten av kontinentet og trafikk sør-sør. Denne raskt voksende havnen setter standarden for produktivitet på det afrikanske kontinentet. De tøffe værforholdene utgjør også en utfordring når vedlikeholdsarbeid skal utføres i vind, regn og stekende sol med temperaturer på opptil 40 °C.

Løsningen

Når Kalmar tar hånd om personalansvaret for frontlinjepersonell, harr TPT mer tid til å fokusere på sin kjernevirksomhet. De 22 Kalmar brokranene med gummihjul er koblet til TPTs SAP Plant Maintenance Programme, og det gjør at Kalmars vedlikeholdsteam kan forutse når det er behov for vedlikehold og service på hver enkelt maskin. Dette innebærer at teamet kan sikre tilgjengelighet for utstyr, reservedeler, forsyninger og personell slik at nedetid holdes på et minimum.

Resultatet

Kalmar-teamet ligger konstant høyere enn målet på 98,6 prosent tilgjengelighet i flåten de har ansvaret for. TPT og Kalmar overvåker tilgjengeligheten for alt utstyr på daglig basis og har regelmessige møter for å løse eventuelle problemer. Samarbeidet sørger for at TPT kan fokusere på sin kjernevirksomhet og på å gi kundene sine profesjonell og effektiv service. Ngqura dessuten klart å holde driften i gang i mer enn tre millioner arbeidstider uten personskader som fører tid tidstap.