Kontakt oss
Kontakt oss

Gaffeltrucker fra Kalmar hjelper Truffer AG med å sette sitt preg i stein

Vi ville ha Ferrarien blant trucker, og det er Kalmar. Pius Truffer, CEO, Truffer AG

Løsningen Materialhåndtering

Kalmars solide, drivstoffgjerrige gaffeltruck DCF500 sørger for kraften til de tunge løftene som Truffer AG trenger hjelp til for å holde hjulene i gang ved det sveitsiske steinbruddet.

 

Navn:

Truffer AG

Sted:

Vals, Sveits

Medarbeidere:

50

 

Truffer setter sitt preg i stein med hjelp fra de dieseldrevne gaffeltruckene Kalmar DCF500

Oppgaven

Truffer AG utvinner naturlig av høy kvalitet i Vals, Sveits og transporterer den til sin egen fabrikk for bearbeiding til dekorative steiner. 
Logistikk spiller viktig rolle, og effektivitet er helt avgjørende.
"Vi ville har Ferrarien blant trucker, og det er Kalmar. Maskinenes kvalitet og pålitelighet samt den gode servicesupporten er av avgjørende betydning for soss fordi steinbruddet ligger høyt oppe i de Sveitsiske Alpene," sier Pius Truffer, CEO i Truffer AG.

Løsningen

Truffer AG valgte DCF500 på bakgrunn av Kalmars 70 år lange erfaring innen håndtering av tung last. For å bruke trucken på en begrensede plassen på anlegget måtte den oppfylle flere kundespesifikke spesifikasjoner som blant annet gikk på maskinens bredde og svingradius. Trucken har en løftekapasitet på 50 tonn, og den pålitelige dieselmotoren fra Volvo genererer 260 kW ved 2200 rpm. Takket være den helautomatiske giroverføringen er det enkelt å styre maskinen.

Resultatet

Den avanserte teknikken sørger for at DCF500 kjører med optimalt dreiemoment selv ved lav motorhastighet. Det reduserer slitasjen, drivstofforbruket, utslippene og støyen. Maskinen er også kjent for sin styrke og lange holdbarhet. Pius Truffer setter dessuten stor pris på maskinen som en gjenstand som styrker moralen. En maskin som dette er en motivasjonsfaktor for medarbeiderne våre. Det gir en god følelse å kjøre den største gaffeltrucken i hele Sveits