Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmars utstyrs- og tjenesteløsninger for materialhåndtering

Kan håndtere hva som helst

Uansett hva det er dere håndterer, for å holde virksomheten i gang kreves det pålitelig og rask overføring av materialer til det neste trinnet i produksjonen eller forsyningskjeden. Våre terminaltraktorer, reachstackere og gaffeltrucker for industriell håndtering er bygget på flere tiårs erfaring som leder innen løsninger for materialhåndtering. Våre tilbud dekker praktisk talt alle bruksområder i en lang rekke bransjer, inkludert papir og masse, stål og vindkraft, og støttes av vårt globale servicenettverk bestående av mer enn 1500 servicemedarbeidere i 100 land.

Heléns Rör, Sverige

Heléns produserer alle typer stålrør, korte, lange, tunge og lette. Å finne en maskin som egner seg til jobbe er en utfordring. Batterikapasiteten i ECG50-90 er god nok til å holde til et helt 8-timers skift. Den følsomme hydraulikken gjør at føreren kan navigere de lange rørene med høy presisjon.
Fortsett å lese

Swedwood, Sverige

Swedwood Hultsfred fokuserer på produksjon av PAX garderober for IKEA-butikker. Da de skulle strømlinjeforme driften og lagerutstyret, valgte de den elektriske Kalmar ECF80-6 gaffeltrucken til å mate den helautomatiske produksjonslinjen.
Fortsett å lese

Truffer, Sveits

Truffer AG driver en av de største steinbruddene i Sveits. Deres nye store helt er gaffeltrucken DCF500 – dens løftekapasitet på 50 tonn gjør den perfekt for transport av steinblokker i bedriftens steinbrudd høyt oppe i Alpene.
Fortsett å lese

SSAB, Sverige

Med Kalmar som samarbeidspartner innen materialhåndtering kan SSAB garantere at førerne alltid har maskiner til disposisjon. En fastprisordning for maskinparken sørger for både driftsmessig og økonomisk kontroll tilpasset verkets behov.
Fortsett å lese

Baltic Sea Gateway

Papir og papirmasse i bevegelse. Gaffeltruckene fra Kalmar hjelper Baltic Sea Gateway med å håndtere papirruller og papirmasseballer uten problemer ved Gävle havn på østkysten av Sverige.
Fortsett å lese

Tilbud

Se våre produkter, tjenester eller automatiseringsløsninger i praktisk bruk

Gaffeltrucker

Gjør nytte av fremragende effektivitet, sikkerhet og pålitelighet – i kombinasjon med lave driftskostnader. og naturligvis lave driftskostnader. Vi tilbyr også eltruck i samme serier.

Reachstackere

Kalmars reachstackere er laget for å effektivisere driften. En Kalmar reachstacker gir deg høy ytelse, brukervennlig betjening, lave driftskostnader og fremragende miljøytelse.