Kontakt oss
Kontakt oss

Materialhåndtering innen metallindustrien.

Vi har rekke løsninger og et stort utvalg av gaffeltrucker, reachstackere og terminaltraktorer med ulike løftekapasiteter og redskaper.

Løsninger for materialhåndtering innen metallindustrien.

Metallindustrien har en rekke krevende krav knyttet til prosessering og transport av metall i ulike former. Dette omfatter blant annet rør, plater, spoler og flytende metaller. I tillegg til sikkerhet som er hovedfokuset for enhver seriøs aktør i denne bransjen, vil bærekraft raskt bli en sterk driver for fremtidig endring.

Som i så mange andre bransjer har flere operatører innen metallbearbeiding, og da i første rekke stål- og aluminiumsprodusenter, begynt å ta i bruk digitale løsninger for å øke sikkerhet og produktivitet. Flere operatører har har allerede gått over til å bruke eltrucker som en viktig del av lasthåndteringen.

Vi kan hjelpe deg med å redusere driftskostnader og samtidig øke sikkerheten. Med fleksible løsninger og solide maskiner tilpasset dine behov. Dette inkluderer blant annet gaffeltrucker, terminaltraktorer og reachstackere. Alle disse maskinene er designet for å tåle utfordrende miljø og krevende belastninger.

 

Alle Kalmars motvektmaskiner, inkludert reachstackere, tomcontainer trucker og gaffeltrucker, har blitt oppdatert for å møte sikkerhetsstandarden EN 1175:2020 for å sikre at arbeid med en Kalmar-maskin er så trygt som mulig.

 

Gaffeltruck

Du kan velge mellom løftekapasiteter på opptil 72 tonn, redskaper og en rekke dieseldrevne drivlinjer med 3 utslippsnivåer og batteridrevne drivlinjer med to forskjellige teknologier (blysyre og litium-ion). De er kjent for sin enestående byggekvalitet, brukervennlighet og for å være enkle å vedlikeholde og servicere og har mange sikkerhetsfunksjoner som standard.

Reachstacker

Kalmar reachstackere kan utstyres med en rekke spesialutstyr, slik at du kan flytte en rekke laster på opptil 130 tonn per maskin eller 260 tonn når du arbeider sammen, trygt og effektivt. Du kan til og med redusere karbonutslippet betraktelig med opptil 40 % med vår Eco Reachstacker.

Terminaltraktor

Vi har nå et bredt utvalg av terminaltraktorer spesielt utviklet for bruk i en rekke materialhåndterings applikasjoner. Med et utvalg av 4x2 og 4x4 modeller, brutto containervekt (GCW) på opptil 150 tonn og 5. hjullast på opptil 36 tonn og 2 kraftkilder, enten diesel eller vår miljøeffektive litium-ion-drevne elektriske drivenhet.

 

Klar til å håndtere metall?

Reachstackere viser sin styrke

Tilpasningsevnen og holdbarheten til Kalmar-maskiner har blitt testet til det ytterste ved Voestalpines stålverk i Linz, Østerrike i løpet av det siste tiåret.

Les mer

Heavymovement og Kalmar - fremtiden er elektrisk

Nylig utvidet Heavymovement samarbeidet med Kalmar med kjøp av en innovativ mdium elektrisk gaffeltruck. Den nye maskinen hjelper dette metallindustriselskapet med å redusere kostnader, heve helse- og sikkerhetsstandarder for operatører og å nå viktige bærekraftige mål.

Les mer