Kontakt oss
Kontakt oss

Registerbeskrivelse

Registerbeskrivelse

1. Filkontroller

Cargotec Finland Oy, Kalmar (“Kalmar”)
Ruskontie 55
33720 Tampere
Finland
Tlf. +358 20 777 4000


 2. Filansvarlig eller kontaktperson

Kalmar Marketing and Communications
Maija Eklöf
Tlf. +358 20 777 4000  

 

3. Hensikten med behandlingen av data

Hensikten med behandling av brukerdata for:
i) utvikling og administrasjon av tjenester på www.kalmarglobal.com og relaterte produkter for kundene;
ii) utvikling og administrasjon av kunderelasjonen;
iii) direktemarkedsføring og datautvinning samt relaterte handlinger som for eksempel profilering av kundedata for formålene over for Kalmar, deres partnere og datterselskaper;
v) administrere Kalmars rekrutteringsrelaterte aktiviteter samt organisasjonsplanlegging globalt når det gjelder oppløsninger om jobbsøkere.


4. Informasjonen i datafilen

I datafilen kan Kalmar samle inn opplysninger uttrykkelig oppgitt av brukeren av nettstedet som f.eks. navn, personnummer, opplysninger om aksjeeieres deltagelse på årlige generalforsamlinger, demografiske kundedata, bestillingsopplysninger og kundeforespørsler. Brukerne av nettstedet er hovedsakelig Kalmars kunder samt jobbsøkere.


 5. Vanlig overføring av data eller overføring av data utenfor EU eller EØS

Data kan bli overført til enheter innen Kalmar og Cargotec gruppens selskaper, deres partnere, datterselskaper og underleverandører for å oppfylle formålet i del 3 eller kundeforespørsler. Disse overføringene kan inkludere overføring utenfor den europeiske samarbeidsområdet eller utenfor land hvor du ga Kalmar dine personopplysninger.


 6. Prinsipper for beskyttelse av datafilen

Datafilen er beskyttet med passord og de generelle prinsippene for databeskyttelse relatert til informasjonssystemer i Cargotec Corporation, deres partnere, datterselskaper og underleverandører som f.eks. brannmurer. Ved behandling av personnummer er forbindelsen mellom brukerens nettleser og serveren kodet med SSL-teknologi. Det er kun forhåndsgodkjente medarbeidere hos Kalmar, deres partnere, datterselskaper og underleverandører som har tilgang til personopplysninger i datafilen.