Kontakt oss
Kontakt oss

Super heavy Gaffeltruck 60-85 tonn

super heavy dieseltruck 60-85 tonn

Kalmar Super Heavy Forklift Truck kommer med et utvalg av løftekapasiteter fra 60 til 85 tonn, drivlinjer og redskaper, som vil løfte de tyngste lastene dine effektivt og sikkert. Ideell for stål, betong og annen tung industri.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon Spesifikasjoner
Løftekapasitet (kg)
60000-85000
Lasttyngdepunkt (mm)
1000-1500
Akselavstand (mm)
5750-7500
Motor
Volvo D11 serie
Utveksling
ZF
Kabinvalg
EGO førerhytte
Teknisk informasjon Spesifikasjoner
Løftekapasitet (lbs)
132,000 -187,000
Lasttyngdepunkt (tommer)
40-60
Akselavstand (tommer)
226-295
Motor
Volvo D11 serie
Utveksling
ZF
Kabinvalg
EGO førerhytte

Klar til å ta dine tyngste laster.

Kalmar Super Heavy Forklift Truck DCG600-850, innehar Guinness verdensrekord for løfting, og kan enkelt flytte laster opp til 85 tonn, noe som gjør denne tungløfteren ideell for metall- og stål-, aggregat-, energi-, Stevedoring- og konstruksjonsindustrien, eller andre tungtveiende løftejobber du måtte gi den.

Går foran med et godt eksempel.

Kalmar har vært markedsleder på å levere tungløftende gaffeltrucker siden 1980-tallet og tilbyr i dag det bredeste og største utvalget av løsninger som kan skreddersys til dine spesifikke behov uansett hvilken tungløftoppgave du har. Vår Super Heavy-løfter fortsetter denne reisen, med en rekke løftekapasiteter og redskaper, alle designet for å få de tyngste lastene dine flyttet trygt og effektivt.

Velg gitt ytelsesnivå.

Det finnes seks forskjellige modeller med to forskjellige lengder på akselavstand å velge mellom, alle med full løftehøyde på 7,00 m utstyrt med enten en Duplex- eller Duplex friløft-mast. Med en akselavstand på 5,75 m får du et valg mellom to løftekapasiteter:

Når den er utstyrt med en akselavstand på 7,50 m, får du et valg mellom fire forskjellige løftekapasiteter:

 

Hva trenger du å flytte?

Med et bredt utvalg av tilleggsutstyr, inkludert kroker, magneter og et utvalg av gafler, kan Kalmars Super Heavy løfter brukes til å flytte et stort spekter av laster over et bredt spekter av industrier og applikasjoner, inkludert:

Metall- og stålindustrien:

 • Mega størrelser av slabs, plates & coils.
 • Flere pakker og tunge forgings.

 

For vindturbiner (Både offshore og ikke):

 • Sea tripods, ground foundations, tower sections & TPS.
 • Nacelles, drive gears, hubs & blades.

 

Tunge trommer og spoler:

 • Big cylindrical loads - power cables, wire ropes & coiled tubes.

 

Betong, Prefabrikkert & Steiner:

 • Seksjoner for bygging, vei, tunnel, bro, aquapods og steiner.

 

Tunge og store gjenstander & Stevedoring:

 • Store og ekstra tunge gjenstander som trenger å flyttes.

 

Kraften til å få ting i bevegelse.

Vår super tunge løfter kommer med et utvalg av kraftige og effektive drivlinjer. Du får:

 • Et valg mellom tre forskjellige ekstra sterke 6-sylindrede Volvo-motorer, med et valg av utslippsgraderinger EU3A, EU4, EU5.
 • En super effektiv powershift DANA LTE-30500-girkasse med 5/3-hastigheter + Lockup

 

Kombinert med:

 • Slitesterke Kessler D111 drivaksler, differensial, navreduksjon og oljekjølte våte skivebremser
 • Store sterke dekk 21.00x35” eller 24.00x35”
 • Effektiv lastfølende hydraulikk, variable stempler for presis håndtering
 • Stor motorvifte for kjøling av undersystemer for å holde alt i jevn drift.

 

Et optimalt driftsmiljø.

Vår nyeSuper Heavy dieseltruck kommer utstyrt med vår EGO-kabin, det ultimate driftsmiljøet for sjåføren din. Med sitt ergonomiske design, smartere funksjoner og et mer intuitivt arbeidsområde, vil sjåførene dine kunne operere på sitt mest produktive hver dag, uten å gå på kompromiss med sikkerheten.

Fokus på sikkerhet.

Hos Kalmar er sikkerheten til personer som arbeider med maskinene våre alltid i høysetet, derfor er det viktig for oss å oppfylle globale sikkerhetsstandarder.

Den obligatoriske europeiske sikkerhetsstandarden EN 1175:2020, som fastsetter standardene for elektriske og elektroniske komponenter for industrielle trucker, har blitt oppdatert for å forbedre sikkerheten til disse maskinene under drift; denne oppdateringen er gyldig fra april 2023. Alle Kalmars motvektmaskiner, inkludert reachstackers, tomcontainer trucker og gaffeltrucker, har globalt blitt oppdatert for å møte denne nye standarden for å sikre at arbeid med en Kalmar-maskin er så trygt som mulig.

Ved å oppfylle vårt engasjement for EN1175:2020 vil du dra nytte av mange sikkerhetsforbedringer som nå kommer som standard på alle Kalmars reachstackers, gaffeltrucker og tomcontainerhåndterere."

 

Opptil 90% mindre CO2-utslipp med HVO100-drivstoff.

Kalmars Stage 3, 4 & 5 reachstackers, gaffeltrucker, terminaltraktorer og tomcontainer trucker utstyrt med Volvo eller Cummins-motorer er nå sertifisert for bruk av HVO100. Hvis du eier en sertifisert maskin, trenger du bare å diskutere med ditt lokale Kalmar-brukerstøtte om utstyret ditt trenger en mindre oppgradering eller om det er klart til å begynne å bruke HVO med engang.

Det er raskt og enkelt å bli utstyrt, og vil begynne å kutte CO2-utslippene dine med opptil 90% så snart du begynner å bruke HVO100-drivstoff.

For å finne ut mer om HVO100 klikk her.