Kontakt oss
Kontakt oss

Hva betyr det å gå over til elektrisk for dine gaffeltruckoperasjoner?

Våre eksperter har beregnet fordelene du kan oppleve ved å redusere utslipp og total eierkostnad uten å gå på akkord med ytelsen. For eksempel, avhengig av størrelsen på flåten din, ville du kunne gå fra å produsere like mye utslipp som 270 personbiler, ned til tilsvarende 8 personbiler.

Vi har laget en videoserie for å svare på alle spørsmålene dine og for å sette den elektriske gaffeltrucken på prøve med virkelige utfordringer. Se videoene, gjør deg klar til løp og bestill en prøvekjøring!

Å gå over til elektrisk drift med gaffeltrucken din
Elektrisk Gaffeltruck vs Diesel Gaffeltruck.
Det er racedag – tid for å se hvordan den elektriske gaffeltrucken sammenlignes med sin diesel-drevne motpart i virkelige utfordringer.
Økonomisk innvirkning.
Gir det økonomisk mening å gå elektrisk? Her kommer total eierkostnad inn i bildet. Lær mer fra David Pilten, Business Development Manager hos Kalmar Gaffeltruck.
Krav fra forskjellige segmenter.
Vi vet at ulike bransjer har ulike krav og garanterer at våre elektriske gaffeltrucker får jobben gjort. Derfor vil vi invitere deg til en prøvekjøring!
Miljøpåvirkning
Hva betyr det å gå elektrisk når det gjelder utslipp og bærekraft? Det betyr at du vinner to ganger med drastisk reduserte utslipp og driftskostnader. Lær mer fra Martin Hall, landdirektør hos Kalmar Sverige.
Lading og batterier.
Hva er forskjellen mellom blysyre- og litiumionbatterier? Er de enkle å lade? Bli med Alina Reinhold og Martin Håkansson og lær mer.
Driftstid.
Kan en elektrisk gaffeltruck håndtere de samme skiftene som en diesel-drevet maskin? Det er et enkelt svar på det spørsmålet.