Kontakt oss
Kontakt oss

Bruken av HVO ved Copenhagen Malmö Port

støtter å nå sine bærekraftsmål.

Kalmar Grønn Stol

Sett deg godt til rette. Vi har noe å fortelle deg.

Det handler om en øko-effektivitetshistorie med forskjellige videoer, og vi gleder oss til å dele den med deg fra Kalmar Grønn Stol.

Sitter du komfortabelt? Da kan vi begynne.

Øko-effektivitet er ikke lenger en valgfri ekstra. For å hjelpe din virksomhet med å overleve og blomstre på sin øko-effektivitetsreise, kan vi hjelpe med en steg-for-steg tilnærming til å redusere ditt karbonavtrykk – med null utslipp som det ultimate målet.

 

REGISTRER DEG FOR GRØNN STOL NYHETSBREV 

Finn ut mer om Kalmar Elektrisk Straddle Carrier Charge Family

Finn ut mer om Kalmar Elektrisk Reachstacker

Finn ut mer om Kalmar Services

Følg Going Electric med truckoperasjoner

Lær mer om det alternative fossile frie brenselet HVO 100

Gikk du glipp av vår Grønn Stol LIVE? Se den nå på forespørsel!Grønn Stol LIVE

 

Se vår nyeste video
Bærekraft hos Kalmar
HVO ved Copenhagen Malmö Ports
Copenhagen Malmö Ports (CMP) jobber aktivt med å fase ut alt fossilt brensel i sin virksomhet og øke bruken av grønn fornybar energi. Eksempler på selskapets innsats inkluderer implementering av HVO100 for alle havnemaskineri, kun kjøp av grønn strøm fra fornybare kilder som vind, sol og vann, og bruk av biogass i stedet for naturgass for oppvarming av CMPs eiendommer i Malmö.
Bærekraftig Innkjøp hos Kalmar
Kalmars fokus ligger i å implementere ulike strategier som å ta i bruk alternativt, grønnere materiale, øke materialets effektivitet og sirkularitet, og innføre standardisering for å forbedre den generelle effektiviteten. Se her for å utforske det detaljerte innholdet i dette kapitlet. Lytt til Marjolein Koopman, leder for Innkjøpsbærekraft hos Kalmar, som gir en oversikt over økodesign og dets rolle i å drive bærekraftige valg i innkjøp.
Bærekraft hos Kalmar
Kalmars mål og ambisjon er å redusere utslipp av klimagasser med 50 % innen 2030 sammenlignet med en baseline fra 2019. Se vårt Green Chair-kapittel, hvor vår leder for bærekraft forteller oss hvordan Kalmar forbereder seg på å nå dette målet.
Elektrisk Straddle Carrier Ladefamilie
Blir netto til null hos DP World UK
Andrew Bowen, Chief Operating Officer UK, DP World, vil snakke om deres forpliktelse til å dekarbonisere virksomheten deres over hele verden og hvordan Kalmar støtter dem. De er på reise for å bli karbonnøytrale innen 2040 og karbonnull innen 2050.
Hvilken ladningsmulighet for elektrisk straddle carrier skal du velge?
Elektrisk drevne løsninger er vanligvis tilgjengelige som en universell løsning, som du må tilpasse din virksomhet etter. Ikke lenger, ettersom vårt tilbud gir en fleksibel løsning som enkelt kan tilpasses dine behov. I denne Green Chair-episoden vil Jeroka Alanko, Senior Manager for Produktstyring Horisontal Transport, veilede deg gjennom de forskjellige ladningsløsningene som er tilgjengelige for Kalmar Electric Straddle Carrier.
Hvilket batteri for elektrisk straddle carrier skal du velge?
Hver bedrift og terminal har unike behov, derfor tilbyr vi et utvalg av batteriløsninger å velge mellom i Kalmar Charge Family. I denne Green Chair-episoden vil Sami Yli-Äyhö, Senior Manager for Produktstyring Horisontal Transport, Kalmar, guide deg gjennom de to typene batterier og hvordan du vet hvilken løsning du skal velge.
Elektrisk Straddle Carrier Ladefamilie
Elektrisk drevne løsninger blir ofte fremstilt som en universalløsning som din virksomhet må tilpasse seg. Men det er ikke lenger tilfelle med Kalmar Electric Straddle Carrier Charge Family. Den tilbyr en fleksibel løsning som kan skreddersys for å møte dine spesifikke forretningsbehov. I denne episoden av Green Chair vil Marko Hopeaharju, leder for Horisontale Transportløsninger hos Kalmar, veilede deg gjennom Kalmar Electric Straddle Carrier Charge Family.
Kalmar Elektrisk Reachstacker: steg for steg
Up to 90% mindre karbonutslipp med HVO100-drivstoff.
HVO100 (Hydrobehandlet Vegetabilsk Olje) er et alternativt fossilt-fritt drivstoff som reduserer karbonutslipp med opptil 90%. I det siste Green Chair-kapittelet forklarer Niclas Samuelsson, Salgs- og Produktstrategiingeniør, Terminaltraktorer, hva HVO100-drivstoff er, hvorfor det er viktig, og hvilke fordeler det gir.
Forbereder en bærekraftig fremtid med Cabooter Group.
Cabooter Group er en av våre første kunder som tester Kalmar Electric Reachstacker ettersom de jobber med å skape en mer bærekraftig fremtid. Hans Cabooter, administrerende direktør i Cabooter Group, forklarer viktigheten av å gå elektrisk nå.
Åpenhet og gjennomsiktighet er nøkkelelementer for suksess.
Hva er Bosch Rexroths rolle i Kalmars elektrifiseringsprosjekt? Inge Van Opstal, Global Kategorisjef, Elektrifisering, Kalmar, intervjuer Matthias Kielbassa, visepresident for elektrifisering av mobile maskiner hos Bosch Rexroth, som forklarer hvordan de hjelper oss med å utvikle vår elektriske reachstacker.
Batteriløsninger som varer en hel skift.
En viktig del av elektrisk drevet lasthåndteringsutstyr er batteriet. Hør Mette Kjems Bærentzen, Produktporteføljesjef, Counterbalanced Container Handlers, som gir en oversikt over Kalmars litiumionbatteriløsning.
Hva må endres?
Hva endres når du bytter fra en diesel til en elektrisk reachstacker? Peter Olsson, direktør for forretningsutvikling, Counterbalanced Container Handlers, svarer på dette ofte stilte spørsmålet og forklarer de viktigste endringene i infrastruktur, kjøreopplevelse og miljøpåvirkning.
Er du klar for å bli elektrifisert?
Kalmar avslutter sin tiårslange elektrifiseringsodysse i år. Hør mer om reisen fra Alf-Gunnar Karlgren, visepresident for Counterbalanced Container Handlers!
Velkommen til Green Chair!
For å hjelpe bedriften din med å overleve og blomstre på sin øko-effektive reise, lanserer vi Kalmar Green Chair-initiativet. Nyt første titt!
Å gå over til elektrisk drift med gaffeltrucken din
Elektrisk Gaffeltruck vs Diesel Gaffeltruck.
Det er racedag – tid for å se hvordan den elektriske gaffeltrucken sammenlignes med sin diesel-drevne motpart i virkelige utfordringer.
Økonomisk innvirkning.
Gir det økonomisk mening å gå elektrisk? Her kommer total eierkostnad inn i bildet. Lær mer fra David Pilten, Business Development Manager hos Kalmar Gaffeltruck.
Krav fra forskjellige segmenter.
Vi vet at ulike bransjer har ulike krav og garanterer at våre elektriske gaffeltrucker får jobben gjort. Derfor vil vi invitere deg til en prøvekjøring!
Miljøpåvirkning
Hva betyr det å gå elektrisk når det gjelder utslipp og bærekraft? Det betyr at du vinner to ganger med drastisk reduserte utslipp og driftskostnader. Lær mer fra Martin Hall, landdirektør hos Kalmar Sverige.
Lading og batterier.
Hva er forskjellen mellom blysyre- og litiumionbatterier? Er de enkle å lade? Bli med Alina Reinhold og Martin Håkansson og lær mer.
Driftstid.
Kan en elektrisk gaffeltruck håndtere de samme skiftene som en diesel-drevet maskin? Det er et enkelt svar på det spørsmålet.
Bærekraft med tjenester
Reduser karbonutslipp ved å pusse opp i stedet for å erstatte.
Tiden tikker selv for dine mest pålitelige maskiner. Det er på tide å snakke om maskinenes livssyklus og hvordan du kan puste nytt liv i dem uten å gå på kompromiss med produktivitet eller øko-effektivitet. Fredrik Fogelklou, leder for Kalmars deler og livssyklusløsninger, vil forklare hvordan og hvorfor.
EcoFlex - En bærekraftig leieløsning.
Når det kommer til bærekraft, er en av de viktige faktorene å ikke bruke mer enn du trenger. Svante Alverönn, VP Service Solutions, vil fortelle deg mer om hvordan EcoFlex leieløsninger kan hjelpe deg med å opprettholde høy produktivitet mens du bruker mindre og reduserer kostnadene dine, med en fullt gjennomsiktig og fleksibel løsning fra Kalmar.
En Ny Æra for Logistikk
Hva som kreves for å være en leder innen bærekraft.
Jerry Larsson, President i SCA Wood, forklarer hvor viktig det er å bli øko-effektiv og hvilke tiltak de tar for å nå målet om å bli en leder innen bærekraft.
En Ny Æra for Robotikk.
Kalmar’s Lasse Eriksson, Vice President, Technology, deler sine innsikter om Kalmar Robotic Portfolio og Kalmars ambisjon om å gjøre robotikk tilgjengelig for nye kundesegmenter, inkludert distribusjonssentre, tung logistikk, samt havner og terminaler.
En Ny Æra for Logistikk.
Michel van Roozendaal, President for Kalmar Mobile Solutions deler sine synspunkter på en Ny Æra for Logistikk: Hvorfor bestem
Sustainability insights