Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Essential-serien

Pålitelig og robust med alt du trenger for å få jobben gjort.
Har du sjekket at maskinene dine oppfyller EN 1175:2020 sikkerhetsstandard?

Kalmar, kvalitet for alle.

Kalmars maskiner i Essential-serien er forenklede maskiner, til en uslåelig pris. Maskinen er pålitelige og robuste og har alt du trenger for å få jobben gjort. Essential serien inkluderer gaffeltruck, terminaltraktor, reachstacker og truck til håndtering av tomme containere. 

Sikkerhet

Hos Kalmar er sikkerheten til personer som arbeider med maskinene våre alltid i høysetet, derfor er det viktig for oss å oppfylle globale sikkerhetsstandarder. Sikkerhetsstandarden EN 1175:2020, som fastsetter standarder for elektriske og elektroniske komponenter for industrielle trucker, har blitt oppdatert for å forbedre sikkerheten til disse maskinene under drift, denne oppdateringen er gyldig fra april 2023. Alle Kalmars motvektmaskiner, inkludert reachstackers, tomcontainer trucker og gaffeltrucker, har blitt oppdatert for å møte denne nye standarden for å sikre at arbeid med en Kalmar-maskin er så trygt som mulig.

"

Forenklet, med mer enn du forventer, til en lavere pris.

Over 10 000 maskiner er allerede bygget på vår G-Generation-plattform. Dette gjør dem robuste og svært pålitelige, samt at du får en testet og utprøvd maskin. Du kan velge mellom ulike effektive drivlinjekombinasjoner, avansert hydraulikk for enklere og raskere løfting og en rekke løftekapasiteter som kan tilpasses dine behov. Hver maskin leveres med en rekke sikkerhetsfunksjoner og kan fås med et stort utvalg tilbehør.