Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmars Essential-serie.

Kalmar, kvalitet for alle.

Kalmars maskiner i Essential-serien er forenklede maskiner, til en uslåelig pris. Maskinen er pålitelige og robuste og har alt du trenger for å få jobben gjort. Essential serien inkluderer gaffeltruck, terminaltraktor, reachstacker og truck til håndtering av tomme containere. 

Forenklet, med mer enn du forventer, til en lavere pris.

Over 10 000 maskiner er allerede bygget på vår G-Generation-plattform. Dette gjør dem robuste og svært pålitelige, samt at du får en testet og utprøvd maskin. Du kan velge mellom ulike effektive drivlinjekombinasjoner, avansert hydraulikk for enklere og raskere løfting og en rekke løftekapasiteter som kan tilpasses dine behov. Hver maskin leveres med en rekke sikkerhetsfunksjoner og kan fås med et stort utvalg tilbehør.

Essential terminaltraktor TL2

Kalmar TL2 terminaltraktor.

Den nye terminaltraktoren Kalmar Essential TL2 gir deg en forenklet maskin som er robust og pålitelig. Essential maskinen er bygget for krevende forhold.

Essential gaffeltruck 10-18 t

Essential DCG100T - DCG180T

Kalmar Essential forenklede gaffeltruckserie, DCG100T - DCG180T, gir deg alt du forventer av Kalmar - kvalitet, høye tilgjengelighetsnivåer og driftseffektivitet - til en god pris.

Essential-serien av tomcontainer trucker, 80-100

Essential-tomcontainer trucker 8-10 tonn

Kalmars Essential-truck DCU80-100 til håndtering av tomme containere gir deg alt du forventer fra Kalmar, til en uovertruffen pris. Du kan velge mellom en rekke effektive drivlinjer, som kan redusere drivstofforbruket og utslippene med opptil 10 %. Du kan velge mellom tre containerhåndterere som hver har ulike løftekapasiteter og stablehøyder. Kalmars Essential-serie av trucker til håndtering av tomme containere gir deg mer for pengene.

Essential stacker 45-57 tonn

Essential reachstackere DRU450-570

Den forenklede Essential-serien av reachstackere, DRU450-570, gir deg mer for pengene uten at det går på bekostning av kvaliteten. Du kan velge mellom løftekapasiteter fra 45 til 57 tonn.